Evans1987 12.02.2025 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego Witam. Na wiosnę planuje rozpoczęcie prac tynkarskich, zdecydowałem się na tynk gipsowy, wyjdzie mi około 600m2 i tu pytanie. Ile mniej więcej muszę zamówić ton materiału, ile wam wyszło? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.02.2025 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego przeczytaj na worku/karcie tynku który wybrałes. poszukaj w necie kalkulatorów. A masz proste sciany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evans1987 12.02.2025 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2 godziny temu, jajmar napisał: przeczytaj na worku/karcie tynku który wybrałes. poszukaj w necie kalkulatorów. A masz proste sciany ? Ściany są proste, materiału jeszcze nie wybrałem i nie chce kupić za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts