Kagolnik 13.02.2025 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego (edytowane) Czytam właśnie, że zmiękczacze są złe bo marnują dużo wody, potrzeba do ścieków podpinać itd. Woda ze zmiękczacza jest niezdrowa. Uzdatniacze to nawet nie wiem co to za bardzo. Czy ktoś ma używa??? https://hydropath.pl/zmiekczacz-wody-czy-uzdatniacz-wody/ Wodę mam twardą i polecono mi takie urządzenie. Te z solą. Edytowane 13 Lutego przez Kagolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 14.02.2025 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego Ja mam uzdatniacz studzienny + zmiękczacz w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kagolnik 14.02.2025 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego a jakie to jest urządzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 17.02.2025 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:13 technika wody. Zresztą te głowice to są popularne w wielu markach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts