Hanka27 16.09.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Czy ktoś ma kredyt hipoteczny w Banku Śląskim i czy jest zadowolony czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 17.09.2002 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Ja mam kredyt dewizowy ze Śląskiego. Brałem w trakcie wiosenno-letniej promocji. Papierów musiałem naznosić wiele. Kosztowało to wiele wizyt w banku, ale kiedy już się spełni wszystkie wymagania to dalej idzie już płynnie. Bolesnym przy kredycie w Śląskim jest to że trzeba przed otrzymaniem kolejnej transzy udokumentować 100% wydatków rachunkami. Gdzieś na forum już pisałem na temat otrzymanego kredytu. Generalnie fachowa i miła obsługa. Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Ja mam kredyt w Śląskim. Dopiero go realizuję, nie dostaję żadnych transz (kto tak dostał?!), tylko dopiero jak przyniosę rachunek, to oni zaniego płacą przelewem. Też mi się to nie podoba, bo już np. nie kupię w markecie... (Kredyt brałam w lipcu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela 07.10.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Ja z kredytu dewizowego na budowę domu, udzielonego w czerwcu tego roku przez Bank Śląski jestem bardzo zadowolona. Pierwsza wypłata transzy (ok. 20 000 zł.) nastąpiła bez konieczności pokazywania jakichkolwiek rachunków. Dopiero przy następnej "potrzebie" gotówki musiałam udokumentować (czyli dać do skserowania oryginały faktur) na co te 20 000 zł. wydałam. I tak dalej do następnego razu. Nigdy nie było najmniejszych problemów. Wszystko zawsze jest załatwione miło i sprawnie. Warunki umowy kredytowej są bardzo przyzwoite i w tym czasie jak Ja brałam kredyt były one zdecydowanie najkorzystniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka27 08.10.2002 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 A co z fakturami gdy się buduje systemem gospodarczym czy potrzeba faktur na 100% kwoty czy np 80%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2002 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Kurde, a jakie macie oprocentowanie na te kredyty?Może ja brałam w innej promocji, bo nam nie chca wypłacą żadnych transz, tylko tak jak pisałam (jeszcze jako anonim), przelewają firmom na konta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 08.10.2002 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 To byłam ja - Bela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 09.10.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Kłopot w Śląskim polega na tym że nawet przy systemie gospodarczym (kogo obecnie stać na inny system?) trzeba udokumentować 100% w rachunkach otrzymanych pieniędzy. Myślę że przy następnej (trzeciej) transzy będę miał z tym problem pomimo że całość otrzymanych środków + własne oszczędności włożyłem w budowę, ale część bez rachunków.Kredyt z czerwca/lipca 2002 oprocentowanie 4,78% w $USA. Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts