Pita2000 21.02.2025 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego Nie wiem czy dobrze opisalem w temacie ale… Mam dom pietrowy Na 1 pietrze nie ma stropu betonowego a sa tylko legary Na chwile obecna wyglada to tak ze do legarow jest przykrecone gk( bedace sufitem na 1 pietrze) miedzy legary ulozona welna i to nie wszedzie A ze chce sobie zaadoptowac te pomieszczenie na graciarnie lekkich przedmiotow i z izolacja tez troche slabo Planuje poprawic te ocieplenie i dac na to plyty osb Budowa dachu to blacha na latach membrana paroprzepiluszczalna welna i folia paroizolacyjna Chce dac na gk folie na folie welna na welne membrana paroprzepuszczalna ? I na to osb przykrecic do legarow ( szczelnie czy z minimalnymi szczelinami na oddychanie welny ? ktos podpowie jak to poprawnie wykonac ? Cos dolozyc czy z czegos zrezygnowac? Jakiego rodzaju welne dac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.02.2025 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego Godzinę temu, Pita2000 napisał: Chce dac na gk folie na folie welna na welne membrana paroprzepuszczalna ? I na to osb przykrecic do legarow ( szczelnie czy z minimalnymi szczelinami na oddychanie welny ? W jaki sposob dach to folię na g-k? Folie paroszczelna klei się do rusztu pod plyty g-k. Ta folia paroprzepuczalana jest wg mnie zbędna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pita2000 22.02.2025 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) Wiem ze dorusztu Ale w jak to zrobic w tej sytuacji? Chce to zrobic jak na zdj. Edytowane 22 Lutego przez Pita2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts