sammy_brooks 22.02.2025 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego Mam działkę 1540m na której będę budować dom parterowy, mam pozwolenie na budowę. Chciałabym obok docelowego domu postawić dom mobilny na zgloszenie i mieszkać w nim w czasie budowy a później wynajmować jako domek letniskowy. Czy ktoś się orientuje z czym to się wiąże? Czy moge taki domek postawić Czy konieczne jest nowe pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dikebki1 19.03.2025 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca (edytowane) wydaje się w większości proste, z wyjątkiem drobnego zamieszania co do tego, czym jest dom mobilny lub dom prefabrykowany. Kiedy mówisz dom mobilny, nie myślisz tak, jak mówią przepisy, czym jest dom mobilny. spójrz na to. nie jest łatwo zaparkować tam pojedynczy szeroki. te przepisy zostały napisane, aby zapobiec temu, co myślę, że możesz próbować zrobić. zaparkować tam pojedynczy szeroki lub przyczepę kempingową i mieszkać w niej. Oni na to nie pozwolą. postaw odpowiedni dom mobilny lub dom prefabrykowany, jak opisują, a zakładam, że cię nie będą obchodzić https://routerlogin.uno/ . Edytowane 26 Marca przez dikebki1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.03.2025 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca W dniu 22.02.2025 o 17:41, sammy_brooks napisał: Mam działkę 1540m na której będę budować dom parterowy, mam pozwolenie na budowę. Chciałabym obok docelowego domu postawić dom mobilny na zgloszenie i mieszkać w nim w czasie budowy a później wynajmować jako domek letniskowy. Czy ktoś się orientuje z czym to się wiąże? Czy moge taki domek postawić Czy konieczne jest nowe pozwolenie? Co to jest mobilny domek? Piszesz coś że to na zgloszenia potem pytasz o nowe pozwolenie. Pozwolenie na co? Dlaczego nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts