mmmad 07.02.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Taki sobie domek dla działki ze sporym spadkiem i wejsciem od południa: http://www.dom-projekt.pl/biskupice9.php Czy moze ktos sie pokusil na realizacje projektow z tej pracowni?A moze ktos potrafi wskazac "trudne miejsca" w tym projekcie, zarowno uzytkowo jak i funkcjonalnie? Mi odpowiada, bo: nie jest skomplikowany (czyt. w miare tani), ma lazienki i malo okien od polnocy, otwarta kuchnie i wykorzystana przestrzen nad garazem. Ale moze przeoczylem jakies wazne szczegoly? Z gory dzieki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.03.2005 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Sam sobie odpowiem: Wspolpraca z biurem momentami byla trudna - lekko spozniali sie z pracami i trzeba bylo im o sobie przypominac, ale w koncu zrobili wszystkie poprawki w projekcie zgodnie z naszymi wymaganiami. Calosc maci mi fakt pominiecia przez... no wlasnie przez kogo? waznej informacji: lazienka na poddaszu jest malo uzytkowa. Przez jej polowe biegnie scianka podtrzymujaca wykusz. Ja sobie tego nie wyobrazilem, w katalogach nie bylo informacji na ten temat, odpowiedniego przekroju rowniez, na rysunkach, ktore dostawalem w czasie robienia rysunkow zamiennych tez niczego takiego nie bylo. Czuje sie co najmniej niedoinformowany przez biuro - sprawa wyszla dopiero wtedy, gdy zaplacilem i do reki dostalem gotowy projekt i zaczalem sie zastanawiac, co ta krecha w lazience oznacza... Poza tym, projekt nadal mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts