kirkris 19.04.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Mam szambo, oczyszczalnia u mnie nie wchodzi w rachubę - mam glinę i wodę dość wysoko . Mógłbym zrobić biologiczną ale wtedy musze kombinować co zrobić z wodą, a poza tym jest dość droga Po drugie w Markach robią powoli kanalizę i mógłbym mieć problemy ze zgodą na budowę oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamień 20.04.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam Myślę, że ja też jestem w klubie Marychy z Archipelagu. Swoją chatę zacząlem budować w końcu pażdziernika 2006r. Na dzisiaj mam dom zbudowany z gazobetonu (24), zxgodnie z projektem, pkryty jest dachówką Rupp ceramika miedziany angoba, po instalacji elektryki i hydrauliki. W tej chwili kładę tynki. Planuję się wprowadzć do tej chaty z końcem wakacji tego roku. Służę każdą swoją radą.Kamień, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grochale 18.01.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Czy ktoś wybudował już Marysie z Archipelagu, oczywiście nie licząc Kirkrisa. ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatka 29.01.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam, Ja tez pilnie poszukuję kogoś kto budował wg tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiszpon 16.06.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 mam bardzo ważne pytanie a mianowicie jaki jest koszt budowy marysi bez materiałow a więc sama robocizna mniej więcej oczywiście http://www.archipelag.pl/projekty-domow/marysia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts