Charlie 12.02.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 ...polecam Florydę i pracę w jakiejś stoczni yachtowej - było super i do dzisiaj żałuję , że wróciłem do Polski. Tęsknię za ameryczką - jaka jest taka jest ale lżej się żyje ( im lepiej znasz język tym Ci łatwiej). O W&T to nie słyszałem - jakiś pośrednik czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.02.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 CharlieJak w tytule - to jest program legalnej pracy dla studentów oferowany przez wiele firm.pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 03.03.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Bylem na wakacjach w Yellowstone Parku i akurat traf chcial ze spotkalem paru Polakow ktorzy pracowali tam an tym programie. Nie zaciekawie to z mego punktu widzenia wygladalo. Mowili ze pracowali za male pieniadze(w przeliczeniu na Poalkse to bulo dl anich ok) za duzo godzin im nie dawali a do wszystkiego daleko stamtad a bez auta byli uwieznieni. Wakacjie jak w zamknieciu. Ale inaczej sie patrzy z punktu widzenia jak sie tu mieszka 10 lat. Kiedys jak wyjechalem z Polski moje myslenie bylo zupelnie inne. Planowalem wrocic jednak ten system zlapal mnie jakos i zyje tu. Pozdrawiam wszystkich. A jesli ktos poszukuje sezonowa prace to piszcie jesli moge to pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.05.2005 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 matka , jak nie zapozno daj znac , ja tu juz hurtowo prace zalatwiam , wiec i tobie pomoge. na samym work&trawel to nie za bardzo da sie kase zaoszczedzic , ale jak sie zacznie pracowac tak jak inni to pieniadze wieksze i czasu wiecej . ba na tym work&trawel to chyba oni caly dzien pracuja. ja spotkalam w tamtym roku i nie tylko w atlantic city duzo polakow , mowili , ze robia caly bozy dzien za 5.15. nie znam kogos kto tu za tyle pracuje .zwyczajnie sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 rrmi, dzięki za zainteresowanie bardzo chętnie pogadam jeszcze na ten temat, mimo, że czasu już mało, wylatują 4 czerwca, ale informacji nigdy za wiele. Jako matka wysyłająca swą jedyną córeczkę za ocean czuję się cokolwiek... nieswojo, rozumiesz... Jeśli pozwolisz szczegóły podam Ci na privie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelHryniewiecki 16.11.2017 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Dużo opinii o Work and Travel USA znajdziecie na stronie http://workandtravelusa.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts