Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Work & Travel USA - doświadczenia

Gość

Recommended Posts

• 3 weeks później...
Bylem na wakacjach w Yellowstone Parku i akurat traf chcial ze spotkalem paru Polakow ktorzy pracowali tam an tym programie. Nie zaciekawie to z mego punktu widzenia wygladalo. Mowili ze pracowali za male pieniadze(w przeliczeniu na Poalkse to bulo dl anich ok) za duzo godzin im nie dawali a do wszystkiego daleko stamtad a bez auta byli uwieznieni. Wakacjie jak w zamknieciu. Ale inaczej sie patrzy z punktu widzenia jak sie tu mieszka 10 lat. Kiedys jak wyjechalem z Polski moje myslenie bylo zupelnie inne. Planowalem wrocic jednak ten system zlapal mnie jakos i zyje tu. Pozdrawiam wszystkich. A jesli ktos poszukuje sezonowa prace to piszcie jesli moge to pomoge.

• 2 months później...
matka , jak nie zapozno daj znac , ja tu juz hurtowo prace zalatwiam , wiec i tobie pomoge. na samym work&trawel to nie za bardzo da sie kase zaoszczedzic , ale jak sie zacznie pracowac tak jak inni to pieniadze wieksze i czasu wiecej . ba na tym work&trawel to chyba oni caly dzien pracuja. ja spotkalam w tamtym roku i nie tylko w atlantic city duzo polakow , mowili , ze robia caly bozy dzien za 5.15. nie znam kogos kto tu za tyle pracuje .zwyczajnie sie nie da

rrmi, dzięki za zainteresowanie :D

bardzo chętnie pogadam jeszcze na ten temat,

mimo, że czasu już mało, wylatują 4 czerwca,

ale informacji nigdy za wiele.

Jako matka wysyłająca swą jedyną córeczkę za ocean czuję się cokolwiek... nieswojo, rozumiesz... :)

Jeśli pozwolisz szczegóły podam Ci na privie.

Pozdrawiam. :D

• 12 years później...