jajmar 03.03.2025 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca Witam czy ktoś potrafi wyjaśnić jak w cyctacie z mojej wypowiedzi znalazł się link którego ja nie umieszczałem? Ten post został dwa razy zacytowany i raz "norlanie" to moj wpis i drugim razem treśc postu uległa zmianie. Dokaldam skrena ze zminionej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.03.2025 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca Po pierwsze to BOT. BOTy mogą "wszystko". Po drugie można zacytować - "cytat wielokrotny" i wpisać dowolną treść W dniu 12.02.2025 o 19:38, jajmar napisał: przeczytaj na worku/karcie tynku który wybrałes. poszukaj w necie kalkulatorów. A masz proste sciany ? UWAGA: TESTOWO - DOWOLNA TREŚĆ 8 godzin temu, jajmar napisał: Witam czy ktoś potrafi wyjaśnić jak w cyctacie z mojej wypowiedzi znalazł się link którego ja nie umieszczałem? Ten post został dwa razy zacytowany i raz "norlanie" to moj wpis i drugim razem treśc postu uległa zmianie. Dokaldam skrena ze zminionej wypowiedzi. UWAGA: TESTOWO - DOWOLNA TREŚĆ UWAGA: TESTOWO - DOWOLNA TREŚĆ UWAGA: TESTOWO - DOWOLNA TREŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.03.2025 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 8 godzin temu, jajmar napisał: UWAGA: TESTOWO - DOWOLNA TREŚĆ Możliwe, że stało to się przypadkowo a może BOT zrobił to celowo. Można po prostu w zwykłym cytacie zmienić treść na dowolną. Jest to zabronione ale BOT'y robią co chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts