jaszczur_wro 03.03.2025 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca (edytowane) Cześć, chcę zamontować baterię ścienną nad zlewem w pomieszczeniu gospodarczym. Mam podejście wody i kanalizacji, jak na załączonym zdjęciu. Wymyśliłem, że na ścianie zamontuję listę montażową do baterii (poniżej zdjęcie znalezionej listwy) i na krzywkach zamontuję baterię, a zasilanie wody będzie wężykami (nie zamierzam robić żadnych rurek, czy to zgrzewanych, czy innych bo się nie znam na tym i nie zamierzam poznawać ). Nie mogę też kuć w tej ścianie, to musi iść na wierzchu. Jednak przykładowa listwa jest bardzo niska, obawiam się, że używając baterii będą działać siły, które spowodują wyrwanie jej ze ściany. Nie widziałem zbyt wiele innych listew montażowych. Byłbym wdzięczny za podpowiedź, jak to ugryźć. Pozdrawiam! Edytowane 4 Marca przez jaszczur_wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczur_wro 08.03.2025 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts