invx 07.02.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ja z takim pomyslem, a raczej nie pomyslem, bo na innych forach to standart, ze jesli piszemy w poscie czyjsc nic k zeby przed nim dawac znak @ np. @invx, albo lepiej @invx . Ja tak pisze i juz nie raz mnie ludzie potraktowali jak bym ich malpa nazwal . Dlatego pisze tutaj, zebyscie sie zapoznali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.02.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 A czemu to ma służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 A może coś z repertuaru: /\ - cyrkiel murarski, _____ - poziomica, -|> - kielnia, ! - pion, "O" - betoniarka. - uśmiechnięci inwestorzy - uśmiechnięci wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 08.02.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Na kilku forach bywam i pierwsze słyszę o takim pomysle Czemu to ma służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Bardzo proszę uzywać nicku "Majka" a nie "małpa majka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 08.02.2005 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 1. Od razu widac, ze zwraca sie do kogos 2. Szacunek do czyjegos nicku 3. taka jaes zasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 invx - pierwszy raz słyszę o tej małpce a często bywam na innych forach. Zawsze jak się do kogoś się zwracam to najpierw piszę jego nick (wytłuszczony - tak jak do Ciebie) a potem całą resztę. Jak kogoś cytuję to jego nick piszę innym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Fajny mi szacunek, małpa Janusz Może tak do szefa zacząć pismo od : @ Prezezesie. Ciekawe czy doceni to. Czy zdążysz mu wytłumaczyć, że to przez szacunek do niego. He, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 08.02.2005 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 no bo to nie onacza "malpa nick" tylko "user nick" albo "uzytkownik nick" taki zwrot grzecznosciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 invx, ale przecie Internet zrobiono po to żeby łamać zasady, dla przykładu taki Regulamin, a nie po to żeby tworzyć nowe. Zaraz każde z forumów sobie cosik wstawi przed małpą i za chwilę będziemy mieli adresację prawie że nowych IPków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Pozagladałam tu i ówdzie. I juz wiem o co chodzi. na innych forach lub czatach uzytkownicy mają przedziwne nicki typu "dupa wolowa", albo "czerwona gnida" . Rozumiem, ze jakby sie zwrócić bez @, móglby się inny dyskutant obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 zgłaszam protest, dlaczego slowo "d.u.p.a" automatycznie zmienia sie na pupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Majka (wiem, że może być fajna dyskusja ), dlatego że na razie jesteś przy 3. kropce artykułu 3 Regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 @ - uzytkownik .. brzmi dość dziwnie @invx twierdzi że ....dużo sensowniej to samo zdanie brzmi: invx twierdzi że ....mowiac krótko, jestem zecydowanie przeciw takim udziwnieniomm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 dupa. Odkrycie niesamowite Aż sprawdziłem. Może inne słówka sprawdzić ? @dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Januszz ten drugi test to był na zamianą p/d? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Tak. Robiłem też inne testy. W drugą stronę nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Pełen test: Mianownik: dupaDopełniacz: dupyCelownik: dupieBiernik: dupaNarzędnik: z dupąMiejscownik: o dupieWołacz: O! Dupa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Bardzo ciekawie wyszedł Narzędnik. Przynajmniej wiadomy o czyjej części ciała klikamy. Czy jest tutaj koza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Widać, ze solidnie przykładał sie do gramatyki Moze sprawdzisz też inne slowa, np.......tylko czy pisze sie przez "h" czy przez "ch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts