Janussz 08.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Na pewno przez "ch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 O Majka widzę, że już nie grasz w kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 wolacz: o, dupo przynajmniej tak w szkole uczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 08.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 W ciekawą stronę dyskusja poszła - śledzę ten wątek dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 chuj to było na "ch", aż strach pomysleć co wyskoczy jak napiszę przez "h". Nie spróbuję, o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 agniesie wybacz, ja technokrata jestem. RYDZU, nie odmienisz jakiegoś wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nie nawawiaj do złego, jeszcze ktos z nas dostanie bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.02.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Najpierw myślałam ,że tu o zoolog jakiś chodzi ... i biegusiem po marchiuwkę dla króliczków poleciałam no i ...banana ... dla @ . Potem patrzę , a tu jakieś części ciała mi zaczęły przed oczyskami latać . Zgupłam więc i patrzę na czym tu usiąść ( by odreagować ) . No oczywiście – siada się na dupie ... dupa ! p.s. Hym ... czuję się zniewolona - nie ma wolności słowa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 E tam najwyżej zostnie się Gościem, ich Regulamin nie dotyczy: "2. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za merytoryczną wartość i treść wypowiedzi uczestników FORUM. Osoby wypowiadające się mają obowiązek rejestracji i logowania, potwierdzając tym samym akceptację regulaminu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 W ciekawą stronę dyskusja poszła - śledzę ten wątek dalej! Rydzu. To nazywa się "podglądactwo" Agniesiu. Miałaś w dechę nauczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 ale się wątek rozwinął od małpy do pupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ale przez "p" czy przez "d"? I czy uczestnik forum po istotnych zmianach treści jego wypowiedzi ma nadal prawo do stosowania wobec niego Regulaminu? Kochana Redakcjo jeżeli Forum dosięgnie niewidzialna ręka upadku kultury, to bynajmniej nie będzie to wina Redakcji, ale cięć w budżecie tego kraju w pozycjach edukacja i kultura. No i proszę taka wypowiedź też jest zakazana Regulaminem. Mimo, że teoretycznie nie posiada on parafrafu 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nie rozumiem jednego stwierdzenia, a mianowicie jak coś można rozbić o kant pupy? Możecie to sobie wyobrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semp 08.02.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nie za bardzo. Hehedheheheheheheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 08.02.2005 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 temat zszedzi na zle stroy mocy wracajac do @. Czy w liscie woleli byscie jak by bylo pani kowalska czy sz. p. kowalska tak samo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 mysle, ze anorektycy moga, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.02.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 temat zszedzi na zle stroy mocy wracajac do @. Czy w liscie woleli byscie jak by bylo pani kowalska czy sz. p. kowalska tak samo tutaj Ja bym wolał bez małpy, i chciałbym znać treść, a tutaj jakoś tak piszesz pokrętnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.02.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 No , bo ta małpa też taka zakręcona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nie no od małpy trzeba się odżegnać. W końcu tak niedawno zeszliśmy z drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wiecie, tak mnie kusi, aby sprawdzić inne wyrazy Ale teraz za duzo małp /sorry za duzo @/. Na forum mozna klnąć byle, zeby na poczatku uzyć @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts