sceptyk 07.02.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 zakupiłem projekt http://projektownia.net.pl/wiazow.html nie będzie lukarn, płyt balkonowych cena materiałów z robocizną do stanu surowego otwartego z materiałami około 120.000 pln w tym - pustak max kozłowice, kominy systemowe leier, dachówka cementowa euronit, ocieplenie poddasza 20 cm, ocieplenie ścian fundamentowych fs 20, strop żelbetowy monolityczny, wszystkie zbrojenia, więźba, pokrycie dachu i wszystkie materiały, kominy obmurowane powyżej dachu klinkierem Roben bardzo proszę o pomoc bo mnie już cholera bierze z tymi wycenami, nie wiem komu wierzyć , a komu nie , nie wiem kiedy jest drogo, a kiedy tanio, nie wiem kto mnie chce wyrolować, a kto nie z góry Wam dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 08.02.2005 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 nikt mi nie chce pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 08.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wydaje mi się, że cena jest Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 08.02.2005 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 dzięki, ktoś sie odezwał i nie skrytykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 06.04.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Bardzo podoba mi się projekt, brakuje mi tylko pokoju na dole, wiazd itp jest idealny jak na moją działkę.Dlaczego nie zdecydowałeś się na M-130.Dla mnie jest to jeden z lepszych projektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts