Krzysiek_R 08.02.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witam po raz pierwszy Szanownych Forumowiczów !!Buduję domek według projektu Rezeda z Archetonu - moze ktoś takowy też buduje - i zastanawiamy się wspólnie z żoną czym wykończyć ściany przedpokoju na poddaszu. Ponieważ centralnie w środku umieszczona jest zabiegowa klatka schodowa w kształcie półkola, chcielibyśmy ścianę powyzej wykończyć tak zęby nie wracać do tego tematu zbyt szybko, gdyż wszelkie poprawki lub regeneracje wiążą się to z budową rusztowania wspartego na schodach, utrudnień komunikacyjnych etc. Przeglądałam już od pewnego czasu intenet, a szczególnie forum muratora w poszukiwaniu pomysłów, jednak ciągle brak sprecyzowanej ideii.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogryzek 08.02.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witaj!ja jestem własnie na etapie wykańczania klatki schodowej- wysokiej.robimy wewnętrzny tynk ozdobny. nakładany będzie pedzlem. Taką metodę podpowiedziano nam w centrum budowlanym.Czytałam wiele o wew. tynkach, część upiera sie przy swoim, że będzie zbierać kurz, że jest ostry itd.Podobno wew. nie jest taki ostry jak zew., a co nie zbiera kurzu?my zdecydowaliśmy sie na tynk i mamy nadzieje, że będzie dobrze.Jak się uda to efekt koncowy sprobuje tu umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogryzek 08.02.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witaj!ja jestem własnie na etapie wykańczania klatki schodowej- wysokiej.robimy wewnętrzny tynk ozdobny. nakładany będzie pedzlem. Taką metodę podpowiedziano nam w centrum budowlanym.Czytałam wiele o wew. tynkach, część upiera sie przy swoim, że będzie zbierać kurz, że jest ostry itd.Podobno wew. nie jest taki ostry jak zew., a co nie zbiera kurzu?my zdecydowaliśmy sie na tynk i mamy nadzieje, że będzie dobrze.Jak się uda to efekt koncowy sprobuje tu umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts