kluska 08.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Zwracam się do wszystkiech którzy dysponują jakimikolwiek (najlepiej nie reklamowymi) artykułami na temat ogrzewania podłogowego i tradycyjnego. Wiem, że napewno taki artykuł ukazał się w ŁADNYM DOMU z sierpnia 2004, który niestety nie wiem jak zdobyć. Jeżeli ktokolwiek mógłby mi pomóc bardzo proszę. Decyzję muszę podjąć w jak najszybszym czasie, a mąż jest niestety przeciw podłogówce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belmax 08.02.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Jeśłi już to wodne a nie elektryczne,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Jeśłi już to wodne a nie elektryczne ,,, Bo? (odpowiedź uzasadnij ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belmax 08.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 ... nie elektryczne, bo: pole elektryczne w odległości 30 cm od podłogi przekracza normy (?), ... to działa tak jak poduszki i kołdry elektryczne -> naraża człowieka na działanie pola el. i to w bardzo niewielkiej odległości od jego żródła. Słyszałem, że poduszki i kołdry tego typu są zabronione dla kobiet w ciąży, a to już coś znaczy.... Z ciekawości -> może ktoś ma takie miłe urządzenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMarek 20.02.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Przede wszystkim wodne, z kotla gazowego, będzie znacznie tańsze w eksploatacji od elektrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.02.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 kluska. Jeśli potrzebujesz jeszcze ten artykuł z Ładnego domu to mogę wysłać ci go np. na maila. Odnośnie pola elektomagnetycznego:Natężenie pola elektromagnetycznego można łatwo wyeliminować stosując kable grzejne dwużyłowe zasilane jednostronnie, w których prąd zasilający oraz powrotny płyną obok siebie i wypadkowa indukcja wokół przewodu jest bliska zeru (wobec redukowania się składowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 24.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 byłbym równiez zainteresowany tym artykułem,z góry dzieki za przesyłke. pozdrawiamPiotrek[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBO1 03.03.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Też jestem zainteresowany artykułem. Proszę o nadesłanie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 03.03.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Jeżeli można to i ja poproszę.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 03.03.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ja także poproszę:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.03.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 To tylko kilka stron w gazecie. Na forum jest więcej chociaż nie tał ładnie zilustrowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 03.03.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Jezier czy ja równiez mogę cie prosic o przesłanie tego artykułu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts