kluska 08.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Zwracam się do wszystkiech którzy dysponują jakimikolwiek (najlepiej nie reklamowymi) artykułami na temat ogrzewania podłogowego i tradycyjnego. Wiem, że napewno taki artykuł ukazał się w ŁADNYM DOMU z sierpnia 2004, który niestety nie wiem jak zdobyć. Jeżeli ktokolwiek mógłby mi pomóc bardzo proszę. Decyzję muszę podjąć w jak najszybszym czasie, a mąż jest niestety przeciw podłogówce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 08.02.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 => http://www.muratordom.pl/ i w szukaj wpisz sobie "ogrzewanie podłogowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 08.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Zwracam się do wszystkiech którzy dysponują jakimikolwiek (najlepiej nie reklamowymi) artykułami na temat ogrzewania podłogowego i tradycyjnego. Wiem, że napewno taki artykuł ukazał się w ŁADNYM DOMU z sierpnia 2004, który niestety nie wiem jak zdobyć. Jeżeli ktokolwiek mógłby mi pomóc bardzo proszę. Decyzję muszę podjąć w jak najszybszym czasie, a mąż jest niestety przeciw podłogówce!!!!! Rada 1 Zmienić męża. Rada 2 Przekonać męża w znany tylko tobie sposób. Rada 3 Kupić dostępny jeszcze magazyn budujemy Dom nr 1-2 str. 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 08.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 ja mam stary numer specjalny muratora 'czym ogrzewac dom' z 2000 ale mam wrażenie że podobny numer był tez publikowany w 2004. Jest tam piękny artykuł o ogrzewaniu podłogowym! Jesli masz ciepły dom z wystarczająca ilościa miejsca na wymagane warstwy w podłodze to bardzo polecam podłogówkę. W przeciwnym razie raczej zrób męzowi herbatkę i zainstaluj kaloryfery na zgode Ja u siebie będe miał podłogówke w całym domu (poza garażem) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.02.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ja po przeczytaniu wszystkiego co się dało na temat podłogówki wybrałem rowiązanie mieszane:- na dole podłogówka + kilka grzejników w pomieszczeniach z podłogą drewnianą - salon i gabinet (chodzi o czas reakcji ogrzewania na szybkie zmiany temperatury - kaloryfery są szybsze)- na górze grzejniki - nie do końca akceptuję ogrzewanie podłogowe w sypialni (spałem w takim domu i mi się to nie podobało). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 08.02.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Chcesz przekonać męża do podłogówek jakimś artykułem myślę że lepiej zadziałają doświadczenia użytkowników na pewno są tacy w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atomik 08.02.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Np. tutaj: http://www.kolmet.com.pl/press.htm - są 4 artykuły.Tylko ostrożnie, bo ten pt.: "Ogrz. podł - dla kogo" to trochę końska dawka argumentów. ...atomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts