Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płyta lakierowana Egger

margre

Recommended Posts

Dzień dobry!
Mam pytanie odnośnie frontów lakierowanych Egger. W listopadzie zamontowano mi kuchnię, z frontami lakierowanym w kolorze Taupe Mat. Po dwóch tygodniach  użytkowania pojawiły się odpryski w różnych częściach kuchni. Stolarz stwierdził, iż jest to od uderzenia. Nie kojarzę, abym ja, czy moi domownicy (mąż i dorosły syn) uderzali w szafki lub szuflady powodując uszkodzenia. Czy możliwe jest aby, odpryski wynikały z niezachowania odpowiedniej staranności lakierowania?
Z góry dziękuję o podzielenie się Państwa opiniami. Być może mój przypadek nie jest odosobniony.

4 godziny temu, margre napisał:
Dzień dobry!
Mam pytanie odnośnie frontów lakierowanych Egger. W listopadzie zamontowano mi kuchnię, z frontami lakierowanym w kolorze Taupe Mat. Po dwóch tygodniach  użytkowania pojawiły się odpryski w różnych częściach kuchni. Stolarz stwierdził, iż jest to od uderzenia. Nie kojarzę, abym ja, czy moi domownicy (mąż i dorosły syn) uderzali w szafki lub szuflady powodując uszkodzenia. Czy możliwe jest aby, odpryski wynikały z niezachowania odpowiedniej staranności lakierowania?
Z góry dziękuję o podzielenie się Państwa opiniami. Być może mój przypadek nie jest odosobniony.

Wreszcie znalazłem bardzo wysokiej jakości i bardzo skuteczną stronę internetową, na której można łatwo i swobodnie grać na automatach i wygrywać prawdziwe pieniądze online. Ta strona jest kliknij tutaj, aby się do niej dostać. Uwielbiam grać na automatach na tej stronie, ponieważ ma najlepsze automaty do gry, które są łatwe i darmowe!

To rzeczywiście frustrująca sytuacja. Jeśli odpryski pojawiły się tak szybko i w różnych miejscach, może to wskazywać na problem z jakością lakierowania, a niekoniecznie na uderzenia. Warto sprawdzić, czy inne osoby miały podobne doświadczenia z frontami Egger w tym kolorze. Może też pomóc kontakt z producentem lub dodatkowa opinia od innego fachowca.