kroyena 08.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 GG mieć dziury, i to very fajne dziury, łacznie z mechanizmem export-import tudzież podszyciem się. Gadający Gadający miejta świadomość. Zwłaszcza na kompach pracodawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 A Ty Kroyena skąd masz takowe wieści , skoro sam nie gdakasz ? GGGG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Z fachowej prasy.A to koleżeństwo z Poznańskiego Centrum Superkomputerow-Sieciowego się przejechało w wydzielonej sieci po programiku użytkowym.A klikam dla podniesienia świadomości użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 No nie mów , że czytasz – bo legnę plackiem i pokutę odczynię za innowierstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Łod jutra masz łokazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ze strony gg mozna sobie ściagnąc łatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.02.2005 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ale na wszystkie dziru czy tylko na niektóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ale na wszystkie dziru czy tylko na niektóre. pewnie na te, które sa zauwazone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 09.02.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Pieknie! Nic nie zrozumiałam z waszych ostrzeżeń oprócz tego, że trza się martwić. Nie jestem najbysrzejsza, to fakt Naprawdę chcecie powiedzieć, że nasz admin może przeczytać wszystko co wysmarowałam na GG? Czy może też przeczytać to co wysmarowano do mnie? Chyba spalę się ze wstydu. Cenzuruję swoje maile. Ale tego co piszę na GG nie da sie ocenzurować, bo nic nie zostanie. Mogę najwyżej nie gadu-gadać. Oj, bedę wtedy w pracy baaaaardzo samotna Do czego to doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 lidka: akurat to o co pytasz to zaden problem, wystarczy ze admin postawi sobie byle jakiego snifferka i bedzie mial wszystko jak na talerzu podane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 10.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 lidka: akurat to o co pytasz to zaden problem, wystarczy ze admin postawi sobie byle jakiego snifferka i bedzie mial wszystko jak na talerzu podane o rany! a czy może przeczytać moje prywatne wiedomości na forum Muratora?? albo zobaczyć na jakie strony wchodzę i co tam wypisuję?? czy nawet głupi admin może czytać moje maile i GG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 może, ale pewnie mu sie nie chce Aktualizację do gg ściągnij z http://www.gadu-gadu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.02.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 czy nawet głupi admin może czytać moje maile i GG? .... Lidziu , na litość boską - proszę ... A poza tym czy troszkę nie przesadzacie z tym podglądaniem ? Hmmm ?Naprawdę uważacie , że jest taka możliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 By musiał szybciej czytać niż kroyena w szczytowym okresie (oczywiście ) Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 10.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 czy nawet głupi admin może czytać moje maile i GG? .... Lidziu , na litość boską - proszę ... A poza tym czy troszkę nie przesadzacie z tym podglądaniem ? Hmmm ?Naprawdę uważacie , że jest taka możliwość ? Kochana, jak widzę uważasz, że to nie w porządku używać tak pogardliwie się o kimś wypowiadać. Nasz admin jest nie tylko adminem, ale do jego obowiązków należy naprawa, modernizacja itd wszystkich kompów w firmnie ( jest ich niewiele). Z jakiegos powodu , kiedy pojawia się problem wszyscy pracownicy bez wyjątku najpierw próbują sami go rozwiązać, a nastepnie wzywają na pomoc swoich znajomych lub fachowców z zewnątrz. Nikt admina nie woła już od dawna. Nikt admina nie dopuszcza do swojego komputera, kiedy on się sam zgłasza. W zwiazku z tym ma on naprawdę dużo wolnego czasu. Martwię się, że może się nudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.02.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Martwię się, że może się nudzić... bez komentarza pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.02.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja korzystam z tlenu ... jest duzo lepszy niż gg .. polecam http://www.tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 W zwiazku z tym ma on naprawdę dużo wolnego czasu. Martwię się, że może się nudzić... cóż jeśli naprawde zaczyna się nudzić to wszystko możliwe... tylko z drugiej strony, trzeba zadac sobie pytanie, po co mu to ??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 A poza tym czy troszkę nie przesadzacie z tym podglądaniem ? Hmmm ?Naprawdę uważacie , że jest taka możliwość ? Joanno, ja nie uważam, ja wiem ze to jest możliwe, przetestowane na ludziach, naprawde banalnie proste do zrobienia, tylko znowu zadam to samo pytanie: po co to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No właśnie Mariuszu ...też zadaje sobie to pytanie : po co ? co komu z tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts