Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gadu Gadu

kroyena

Recommended Posts

Z reguły jestem optymistka i wierzę w ludzi, ale.......... na tak postawione pytanie nasuwa się odpowiedź.

są po prostu źlli ludzie,

jak moga Ci zaszkodzić, zaszkodzą

jak mogą wyciągnąć Twoje prywatne sprawy, wyciągną

a już szczególnie, jak ich pozycja w pracy nie jest mocna i muszą jakoś uzasadnić swoje istnienie.

:(

e tam, forum bardziej uzależnia 8) :D

U mnie gg jest dozwolone, ale ja wiem z kim pracownik gada :oops:

Z paroma współpracującymi firmami też mamy kontakt przez gg.

U mnie jest zabronione: granie w czasie pracy /obojetne czy on-line czy układanie pasjansa/ wgrywanie nielegalnego oprogramowania czy muzyki. Chodzenie po stronach niezwiąznych z wykonywaniem pracy, wolno sciągnąć prywatną pocztę, czy napisać maila.

• 2 weeks później...
...wolno sciągnąć prywatną pocztę, czy napisać maila.

no to Majka, faktycznie na wiele im pozwalasz - naprawdę mogą ściągnąć poczte, a nawet napisać maila (też prywatnego? :D )?

:lol: :lol: :lol:

Zartuję :wink: Podoba mi sie, że jesteś taka surowa. Lubię wymagające kobiety, byle by oczywiście nie oczekiwały zdyscyplinowania ode mnie :D

Ale Ew-ki, to juz bym się bała :D Jak można wytrzymać w pracy 14 h bez gg? Chyba bym umarla z samotności...

całuski :D

Co prawda nie na temat ... ale chodzi o założyciela wątku ...

Pytałam już innych na priv – jednak nikt nic nie wie ...

Piszę więc publicznie, bo się martwię :

Czy ktoś wie, co się dzieje z naszym ( oczywiście :roll: ) oczywiście :lol: ulubionym Stańczykiem ?

Proszę o znak – poszukiwany żywy lub żywszy :D