kksia 05.03.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Z reguły jestem optymistka i wierzę w ludzi, ale.......... na tak postawione pytanie nasuwa się odpowiedź. są po prostu źlli ludzie, jak moga Ci zaszkodzić, zaszkodzą jak mogą wyciągnąć Twoje prywatne sprawy, wyciągną a już szczególnie, jak ich pozycja w pracy nie jest mocna i muszą jakoś uzasadnić swoje istnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.03.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Ostrzegam wszystkich przed informacją, którą ktoś rozsyła przez komunikator GG dotyczącą Pliku jdbgmgr.exe w folderze C – wiadomość, że to wirus JEST FAŁSZYWA- nie usuwajcie tego pliku . Pozdrawiam komputerowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 a ja jako szefowa ( !) zabronilam w pracy gg !!!!!!sama tez nie używam , uwazam ze jest to gorsze uzależnienie niż FORUM Muratora !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.03.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 e tam, forum bardziej uzależnia U mnie gg jest dozwolone, ale ja wiem z kim pracownik gada Z paroma współpracującymi firmami też mamy kontakt przez gg. U mnie jest zabronione: granie w czasie pracy /obojetne czy on-line czy układanie pasjansa/ wgrywanie nielegalnego oprogramowania czy muzyki. Chodzenie po stronach niezwiąznych z wykonywaniem pracy, wolno sciągnąć prywatną pocztę, czy napisać maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 24.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 ...wolno sciągnąć prywatną pocztę, czy napisać maila. no to Majka, faktycznie na wiele im pozwalasz - naprawdę mogą ściągnąć poczte, a nawet napisać maila (też prywatnego? )? Zartuję Podoba mi sie, że jesteś taka surowa. Lubię wymagające kobiety, byle by oczywiście nie oczekiwały zdyscyplinowania ode mnie Ale Ew-ki, to juz bym się bała Jak można wytrzymać w pracy 14 h bez gg? Chyba bym umarla z samotności... całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 28.03.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Wielki Brat patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.03.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Jak można wytrzymać w pracy 14 h bez gg? Chyba bym umarla z samotności... całuski Lidka - a pamietasz czasy przedkomputerowe? a potem przedinternetowe? jakos przezylysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.03.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Jak można wytrzymać w pracy 14 h bez gg? Chyba bym umarla z samotności... całuski Lidka - a pamietasz czasy przedkomputerowe? a potem przedinternetowe? jakos przezylysmy nie, nie - ja wtedy jeszcze nie pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 28.03.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Co prawda nie na temat ... ale chodzi o założyciela wątku ... Pytałam już innych na priv – jednak nikt nic nie wie ... Piszę więc publicznie, bo się martwię : Czy ktoś wie, co się dzieje z naszym ( oczywiście ) oczywiście ulubionym Stańczykiem ? Proszę o znak – poszukiwany żywy lub żywszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 tez pytalam w herbaciarni ....maluszek napisał ,że ponoć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 28.03.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 tez pytalam w herbaciarni ....maluszek napisał ,że ponoć na nartach Nie kupuję tego .... od 10 marca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 29.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Przecieram ślipska ... i co widzę ???!!! ta..... wrócił marnotrawny – stoi na parterze i czeka przy windzie .... p.s.Jakie dwory zabawiałeś swym poczuciem humoru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.03.2005 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Na nartach, chła, chła...Chyba w kopalni i tak jeszcze z kwartła będzie, a jak się spełni to 3 kwartały (bo stavba jeszczio nie ruszyła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.03.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Kroyena - od Jerzysia dowiedziałam się, że wyjechałeś na narty. O Karaibach nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.03.2005 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Wygra człowiek w totka (10 PLNów) i od razu mu Karaiby przyszyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 kroyenko - na forum nic się ukryć nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.03.2005 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Kiedy nawet koszuli hawai nie pożyczyłem z tej okazji, a co dopiero szefostwu powiedzieć, że coś mi lotto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts