lawio 20.09.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Ależ jestem zdolna!!!Udało mi się, aż dwa razy. Potraktujcie to jako oddane dwa głosy na nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.09.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 juz nie musisz powtarzać tego dwa razy i tak wiekszość forumowiczek będzie omijać moją działkę szerokim łukiem i wytykac palcami http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/cistinebiggrina.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 20.09.2002 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 do Tomeckiidąc twoim tokiem myślowym jeżeli urban coś napisał to ....Urban też napisał,że Papież to ....... .powyższe odczytuj w formie najluźniejszej pod słońcem dygresji nie jątrzącej ,a więc OKBoże! czwarta pianka.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 27.09.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Kiedyś, tutaj, coś, komuś.....obiecałam, a że słowa dotrzymuję, więc dwa zdanka.... Jestem po komisji - w sprawie wybrakowanych pustaków 44 P+W. Jest O.K. Uznali całe 7%, a miało być 5. Te dwa wytargowałam w ramach rekompensaty za stracone nerwy. Tą wiadomością chciałam się również pożegnać z Forum, nie ma tu dla mnie miejsca. Zanim jednak zniknę (wirtualnie, oczywiście) muszę jeszcze troszke posprzątać.... Dobrzykowice, Ryniu........ nie to już w kuluarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts