januszek 17.09.2002 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 co sądzicie o programie pod wyżej wymienionym tytułem w TVN wg mnie bomba (niestety takie jest życie, sam się o tym przekonałem nie raz) A Wy.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 17.09.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Program extra! Uśmiałam sie okrutnie, ale pewno nie raz dajemy się wrobić "fachowcom". Niestety, nie zawsze możemy - tak, jak w programie - sprawdzić kto i na ile nas wpuścił w maliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 17.09.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 To jest przerażające, że dziasiaj prawdziwi fachowcy są na wyginięciu a głupy robią z nas durni. I to za nasze ciężko zarobione pieniądze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.09.2002 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 17.09.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Jak opowiedziałam o tym programie wykonawcy, który osadzał nam drzwi, to minę miał niewyraźną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 17.09.2002 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Szkoda tylko ze twarzy nie pokazują tych największych fuszerów,może to by ich czegoś nauczyło lub co najmniej zniechęciło do fuch.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojto 08.10.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Znam faceta,który miał to "szczęście" występować w tym programie.Przez cały czas nagrania (ponad 3 godziny) podstawione osoby wręcz zmuszały go do wykonania danej czynności niewłaściwie.Naturalnie argumentów typu "niech Pan tak zrobi bo inaczej żona mnie zabije...,bo mamusia inaczej nie pozwoli...itd.TVN oczywiście nie pokazała , tak jak i nie pokazała wielokrotnych tłumaczeń że tak robić nie należy.Z ponad 3-godzinnego materiału TVN zrobiła parominutowy wątek.Zalecam trochę dystansu.To tylko telewizja.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts