aldi 08.02.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 witam - mam olbrzymi problem z gołębiami. na naszym balkonie w zeszłym roku uwiły sobie gniazdo.Najpierw się zlatywały i gruchały o 6 rano - strasznie je gonilismy ale chyba dla nich to nic nie znaczyło.i uwiły sobie gniazdo i wysiadywały dwa jajka - jakoś nie mieliśmy sumienia im ich zniszczyć - wiec przez 3 miesiące takie małe buszowało nam po balkonie - ładnie wykończyły kafelki i kwiatki - oczywiście nie było chętnego do sprzątania.Reaz na naszym balkonie przesiaduje dwoje rodziców i dwója ich pociech - jak się uchrinić przed budową gniazda i nowymi jajkami?nie mam psa ani kota a misiowaty mąż też im niestraszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.02.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Mieliśmy to samo, człowiek ma miękkie serce, ale raz wystarczy, inaczej co roku będzie to samo.Gniazdo niszczyć, jeśli się zdarzy że podczas Waszej dłuższej nieobecności zdążą złożyć jajka, trzeba je wyrzucić !!! Nie ma innego wyjścia ! Do nas jeszcze przez 3-4 kolejne lata przylatywały i próbowały, ale udało się je wypłoszyć bez drastycznych metod.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 13.02.2005 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 dzięki serdeczne za pomoc - niestety już zaczynają się zlatywać wpadłam na pomysł oddania wszystkich tui na przechowanie znajomym może jak nie będą miały tego gniazda gdzie uwić to odejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts