Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaką dachówkę wybraliście?  

461 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką dachówkę wybraliście?

• Roben
      76
    • Brass
      119
    • Rupp Ceramika
      8
    • Koramic
      50
    • Nelskamp
      25
    • Creaton
      78
    • Wiekor
      2
    • Tondach
      22
    • Euronit
      18
    • inną firmę
      65

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja chciałem Robena Fleming Tobago - czarna Glazurowana dla mnie ideal, ale cieśla doradził mi Braasa, więc posłuchałem. Robi facet dach za dachem, kiedyś z nim pracowałem ij eśli chodzi o dachy jest moim guru. Nie chciałem zbyt przepłacać, więc tak mi doradził. Dchówka i tak mnie podobno przeżyje, a kasa zostanie na co innego.

Ale gdybm nie liczyl kasy to napewno byłby roben bo jest piekny

Właśnie dekarze skończyli układać 300m2 Robena Monza +. Dachówka z jednej wiosennej partii produkcyjnej, kolor jednolity, prosta, na 3200szt. dachówki potłuczone w dostawie było 8szt połaciowej i 2 gąsiory więc wynik niezły. Dekarze nie narzekali, wręcz przeciwnie mówili że dobrze się nią robi. Efekt końcowy bardziej niż zadowalający.

Dzisiaj odwiedziłem 3 hurtownie z dachówką a w dwóch z nich creatona Future mi odradzali a mi ona się bardzo podoba podobno jest ona bardzo bezpieczną dachówką pod każdym względem miedziana angoba co robić poradźcie polecali mi robena ?