marcin225 11.01.2019 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Tynkuj łazienkę bo potem będziesz miał problem z kafelkami. Wiele tu było już pisane , że kafelkarze nie chcą układać jak nie ma tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 12.01.2019 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 No widzisz a ja słyszałem od ELEKTRYKA,hydraulika i speców od tynków ze po kolei tak robią . Widać każdy region wygląda inaczej, u nas nie ma lanych skosów, a są miejsca gdzie mało który dom ma na poddaszy zabudowę z KG. Rób jak uważasz za stosowne to Twój dom i Twoje pieniądze. Nie rozumiem jednak po co pytasz o to na forum skoro masz już podjętą decyzję - inaczej nie bronił byś tak swojej tezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafnuc518 13.02.2019 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Spokojnie ,pytam bo nie chce opierać się tylko na opinii wykonawców.Decyzja podjęta -100% pokrycia .Czy warto robić tynki twarde? raczej chodzi mi nie różnice w cenie lecz w jakość powierzchni bo wykonawcy twierdzą że przy twardych mogą być potrzebne zaprawki malarskie lub szlifowanie by uzyskać żądana gładkość.i jeszcze tynkarz zaproponował by w kotłowni i łazience zrobić wapienno-cementowe (łazienka bez sufitu) ze wzglendu na wilgotność w pomieszczeniach .Jeszcze w kotłowni ok bo to będzie spełniało funkcje pomieszczenia gospodarczego ale w łazience pod płytki ? Czy ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts