Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za dużo czasu na Forum?

abromba

Recommended Posts

Dwa cytaty z dzisiaj:

Mój masażysta od chorego kręgosłupa:

"A pani to chyba coś za dużo ostatnio przy komputerze. Internecik?"

Mąż:

" Jakbyś tyle z tym Whisperem nie gadała, to już byś pół doktoratu napisała". (Sorry Whisper, on chyba tylko Ciebie z nicka kojarzy :lol: )

I co wy na to? Dać sobie spokój? :D :D :D

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ojej, ja nie chciałam oszukiwać z cytatem i dlatego przytoczyłam go w wersji oryginalnej. Ale jak napisałam, mąż chyba ten jeden nick aktualnie kojarzy - więc w tym "konkretnym kontekście" Whisper był jakby symbolem Was wszystkich :D

Kręgosłup boli coraz bardziej - aktualnie piszę klęcząc na poduszkach, ale chyba namówię Pana Abromba, żebyśmy sobie sprawili taki fotel typu klęcznik. Ale staram sie ograniczać....

No ładnie.... Czego to można się dowiedzieć o własnym osobistym facecie z interku :D

Też miewam bóle kręgosłupa i wreszcie wiem czyja to wina :lol: Dzięki Abromba za cynk :wink:

Ale że nie tylko ja cierpie przez Whispera, to dla mnie nowość.... Będe musiała z nim przeprowadzić poważną rozmowę :wink:

No pewnie... wszystko przeze mnie :oops: :oops: :oops:

Ogólnoforumowy babski spisek pod przewodnictwem wojującej feministki o zacięciu ekologicznym, o ile dobrze pamiętam :wink:

A ja skleiłem właśnie makietkę (tylko słupki mi zostały i schodki), i zaraz wrzucę do dziennika :-) Jakby ktoś miał ochotę to zapraszam, tylko potem nie mówcie, że was przeze mnie coś boli :-)