abromba 08.02.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Dwa cytaty z dzisiaj: Mój masażysta od chorego kręgosłupa: "A pani to chyba coś za dużo ostatnio przy komputerze. Internecik?" Mąż: " Jakbyś tyle z tym Whisperem nie gadała, to już byś pół doktoratu napisała". (Sorry Whisper, on chyba tylko Ciebie z nicka kojarzy ) I co wy na to? Dać sobie spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.02.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 nio ... daj , daj - a za pięć minut i tak tu zaglądniesz : głowę daję sobie uciąć ! I nawet jakby kręgi Ci wysiadły ( czego oczywiście nie życzę ) i tak tu przyczłapiesz ... jak my wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 No i sie wydalo.. to nie wina internetu tylko Whispera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.02.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No coś Ty? Czy nie wiesz, jaka moze wystapic reakcja organizmu na odstawienie Strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Rany julek - to rozmowy z Whisperem do tego prowadzą Czy już mam szukać masażysty Whisperku co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ja bóle kręgosłupa zwalam na dźwiganie w pracy A tu prosze całkiem nowa diagnoza - Whisper Odstawianie od nałogu bardzo trudna sparwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 09.02.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ja jeszcze nie mam bólów kręgosłupaczy to znazcy, ze mogę sobie w dalszym ciągu folgować do woli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Jeszcze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Oj, za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.02.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Eeeee tam - to wszystko plotki! I o komputerze i o Whisperze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.02.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Mnie też zaczyna pobolewać kręgosłup. Czyżby to początki choroby forumowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.02.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Mnie też zaczyna pobolewać kręgosłup. Czyżby to początki choroby forumowej? Na pewno za dużo rozmawiasz z Whisper.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 09.02.2005 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ojej, ja nie chciałam oszukiwać z cytatem i dlatego przytoczyłam go w wersji oryginalnej. Ale jak napisałam, mąż chyba ten jeden nick aktualnie kojarzy - więc w tym "konkretnym kontekście" Whisper był jakby symbolem Was wszystkich Kręgosłup boli coraz bardziej - aktualnie piszę klęcząc na poduszkach, ale chyba namówię Pana Abromba, żebyśmy sobie sprawili taki fotel typu klęcznik. Ale staram sie ograniczać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 09.02.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No ładnie.... Czego to można się dowiedzieć o własnym osobistym facecie z interku Też miewam bóle kręgosłupa i wreszcie wiem czyja to wina Dzięki Abromba za cynk Ale że nie tylko ja cierpie przez Whispera, to dla mnie nowość.... Będe musiała z nim przeprowadzić poważną rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.02.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No pewnie... wszystko przeze mnie Ogólnoforumowy babski spisek pod przewodnictwem wojującej feministki o zacięciu ekologicznym, o ile dobrze pamiętam A ja skleiłem właśnie makietkę (tylko słupki mi zostały i schodki), i zaraz wrzucę do dziennika Jakby ktoś miał ochotę to zapraszam, tylko potem nie mówcie, że was przeze mnie coś boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Whisper, a mogą być oki, bolące oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Oki Cię bolą jak na moją makietkę patrzysz? No poczekaj... niech ja Cie dorwę na spotkaniu forumowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Luśka - widzisz jakich to rzeczy można się dowiedzieć o własnym małżu z netu Whisper - co nie tak jest z makietką, że kroyenę oki bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Luśka - widzisz jakich to rzeczy można się dowiedzieć o własnym małżu z netu Whisper - co nie tak jest z makietką, że kroyenę oki bolą Nie wiem, odbieram to jako prowokację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts