fripp 10.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jak wpadłem na to spotkanie na chwilę, to też z Whisperem gadałem głównie Cholera magnes jakiś w sobie ma, cy cóś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 10.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Fripp, poważnie mnie zaniepokoiłeś.... czyżbym przez tyle lat nie wiedziała z kim żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.02.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 A może jakieś racjonalizatorskie podejście? Podwieszenie się na pasach i obsługa komputera z pozycji "na wisząco"? To by chyba było ortopedycznie wskazane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jak wpadłem na to spotkanie na chwilę, to też z Whisperem gadałem głównie Cholera magnes jakiś w sobie ma, cy cóś? Pozdrawiam Nieeee, to ja po prostu taki upierdliwy jestem, że się ludzi czepiam Maluszek do tej pory opędzić się ode mnie nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Maluszek też? Co Ty w sobie masz... no powiedz , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Przecież mówię - upierdliwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tam od razu upierdliwy 25o pościków i upierdliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 oj czepia się toto Whisperątko, oj czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Dobra, uspokójmy się, bo moja Luśka ten wątek chyba czytuje i mogą być problemy po powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tam od razu upierdliwy 25o pościków i upierdliwy. No... do Ciebie z prawie 5000 mi daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Whisper - Luśka mądrą kobietką jest Najwyżej każe Ci kilka makietek za karę zrobić z wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.02.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 A może to osiedla dla Molly. Luśka Whisper pomyśl klawiaturka w domu wolna. Dien'gi dodatkowe płyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Whisper - Luśka mądrą kobietką jest Najwyżej każe Ci kilka makietek za karę zrobić z wyposażeniem Nad wyposażeniem to już ona siedzi - ja myślę o bloczkach i styropianie, a ona o szerokości umywalki, kolorze podłogi i tym podobnych rzeczach, które nie mają racji bytu, zanim nie dokończę moich rozmyślań o bloczkach i styropianie . No, dowartościowałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Przecież mówię - upierdliwy jestem Nie! To nie możliwe - to ja jestem upierdliwa !! Nie wiesz o tym ? hym... czyli jest nas już dwóch pozdrawiam heheh - uperdliowością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Słowem: "takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 10.02.2005 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Dobrze, więc teraz napiszę jak najbardziej serio: rzuciłam ten temat żeby zasygnalizowac, że różne osoby zwracają mi uwagę że za dużo czasu z Wami spędzam. Gdyby mąż czepiał się miesiąc temu, to odniósłby się do Jeziera (bo wtedy jego kojarzył) a dwa miesiące temu do Mieczotronixa albo Wciornastka (który zresztą kobietą jest).Niniejszym z całą stanowczością potwierdzam, że Obydwoje Państwo Whisperowie są przesympatyczni i mam zaszczt być z nimi w jednym okręgu piaseczyńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Dobrze, więc teraz napiszę jak najbardziej serio: rzuciłam ten temat żeby zasygnalizowac, że różne osoby zwracają mi uwagę że za dużo czasu z Wami spędzam. Gdyby mąż czepiał się miesiąc temu, to odniósłby się do Jeziera (bo wtedy jego kojarzył) a dwa miesiące temu do Mieczotronixa albo Wciornastka (który zresztą kobietą jest). Niniejszym z całą stanowczością potwierdzam, że Obydwoje Państwo Whisperowie są przesympatyczni i mam zaszczt być z nimi w jednym okręgu piaseczyńskim. To ja też jak najbardziej serio: Oświadczam, że zarówno Pani Abromba, jak i Pan Abromb oraz Abrombiątko są również przesympatyczni, a cała przyjemność przebywania wraz z nimi w grupie piaseczyńskiej leży po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 10.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 To ja też jak najbardziej serio: Oświadczam, że zarówno Pani Abromba, jak i Pan Abromb oraz Abrombiątko są również przesympatyczni, a cała przyjemność przebywania wraz z nimi w grupie piaseczyńskiej leży po mojej stronie Kto nie widziął Abrombiątka musi koniecznie zajrzeć do tematu "Abrombowa wiejska posiadłość". Koniecznie. Szczególnie polecam waszej uwadze zdjęcie naszego naszego słodkiego Ptysia na rowerku PS Pisze to osoba, która omija dzieci baaardzo szerokim łukiem i w życiu nie zajrzała do żadnego wózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 15.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 eee, lidka, ty się nie wstydź, że nie zaglądasz. Ja też nie zaglądałam i nie zaglądam. A dzieci mam dwoje Ja nawet z obcymi dzieciami gadać nie umiem , płoszę się i usztywniam, i dzieciaki wyczuwają i czmychają . Także ty normalna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 15.02.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Także ty normalna jesteś Bardzo dziękuję pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts