Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za dużo czasu na Forum?

abromba

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Whisper - Luśka mądrą kobietką jest :D Najwyżej każe Ci kilka makietek za karę zrobić :wink: z wyposażeniem :D

Nad wyposażeniem to już ona siedzi - ja myślę o bloczkach i styropianie, a ona o szerokości umywalki, kolorze podłogi i tym podobnych rzeczach, które nie mają racji bytu, zanim nie dokończę moich rozmyślań o bloczkach i styropianie .

No, dowartościowałem się 8)

Dobrze, więc teraz napiszę jak najbardziej serio: rzuciłam ten temat żeby zasygnalizowac, że różne osoby zwracają mi uwagę że za dużo czasu z Wami spędzam. Gdyby mąż czepiał się miesiąc temu, to odniósłby się do Jeziera (bo wtedy jego kojarzył) a dwa miesiące temu do Mieczotronixa albo Wciornastka (który zresztą kobietą jest).

Niniejszym z całą stanowczością potwierdzam, że Obydwoje Państwo Whisperowie są przesympatyczni i mam zaszczt być z nimi w jednym okręgu piaseczyńskim.

Dobrze, więc teraz napiszę jak najbardziej serio: rzuciłam ten temat żeby zasygnalizowac, że różne osoby zwracają mi uwagę że za dużo czasu z Wami spędzam. Gdyby mąż czepiał się miesiąc temu, to odniósłby się do Jeziera (bo wtedy jego kojarzył) a dwa miesiące temu do Mieczotronixa albo Wciornastka (który zresztą kobietą jest).

Niniejszym z całą stanowczością potwierdzam, że Obydwoje Państwo Whisperowie są przesympatyczni i mam zaszczt być z nimi w jednym okręgu piaseczyńskim.

To ja też jak najbardziej serio: Oświadczam, że zarówno Pani Abromba, jak i Pan Abromb oraz Abrombiątko są również przesympatyczni, a cała przyjemność przebywania wraz z nimi w grupie piaseczyńskiej leży po mojej stronie :)

To ja też jak najbardziej serio: Oświadczam, że zarówno Pani Abromba, jak i Pan Abromb oraz Abrombiątko są również przesympatyczni, a cała przyjemność przebywania wraz z nimi w grupie piaseczyńskiej leży po mojej stronie :)

Kto nie widziął Abrombiątka musi koniecznie zajrzeć do tematu "Abrombowa wiejska posiadłość". Koniecznie. Szczególnie polecam waszej uwadze zdjęcie naszego naszego słodkiego Ptysia na rowerku :)

PS Pisze to osoba, która omija dzieci baaardzo szerokim łukiem i w życiu nie zajrzała do żadnego wózka :oops: :)