smutna lidka 15.02.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 ale wiesz co Mela, ja wszystko rozumiem, ale to jest jedank podejrzane, że przed Tobą czmychają może nawet jest to w jakimś stopniu znaczące (ale małpa ze mnie - Ty do mnie z sercem, a ja ..... ) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 15.02.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 no małpa jesteś, naprawdę. Kurczę, idę do lustra. Zabiłaś mi ćwieka. Tak poważnie - nie czmychają, nawet pogadają, ale ja cosik cały czas skrępowana jestem, dobra ciocia bym chciała być, a tu nic Dobrze że te własne mnie jeszcze kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 15.02.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Ja miałam podobnie z dziećmi.... nie przepadałam i nie umiałam się z nimi obchodzić. Zresztą z wzajemnością. Od jakiegoś czasu jest inaczej - prawie wszystkie są nagle słodkie i kochane, choć ja nadal czuję się niezręcznie. A małe Abrombiatko jest faktycznie cudne!!!!!!! Zresztą maluchy Jeziera też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Słodkie Abrombiatko własnie mi zdezelowało podłaczenie do internetu. Jakoś się udało naprawić. Za to ostatnio ograniczam Forum znacznie i - wierzcie lub nie - kręgosłup boli mniej.A jak Wasze rodziny reagują na uzależnienie od Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.02.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Słodkie Abrombiatko własnie mi zdezelowało podłaczenie do internetu. Jakoś się udało naprawić. Za to ostatnio ograniczam Forum znacznie i - wierzcie lub nie - kręgosłup boli mniej. A jak Wasze rodziny reagują na uzależnienie od Forum? przykro mi, ale dotyczące Abombiątka uwagi i informacje o negatywnym wydźwięku są niezgodne z regulaminem zakaz ten skierowany jest również Matki i Ojca naszego słodkiego Aniołka, jako ze ich wysiłki wychowawcze są naszym zdaniem w wystarczającym stopniu zrekompensowane możliwością codzinnego obcowania z tym uroczym malcem proszę traktować ten post jako pisemne upomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 16.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.02.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Hmmmm.....zaczelo sie niewinnie, Pchelek meczyl mnie chyba z miesiac bym choc na chwile wszedl i jako obserwator popatrzyl a moze i cos od siebie dorzucil gdyz obaj mamy do siebie i naszej wiedzy szacunek ogromny No i coz - wszedlem raz - wydawalo mi sie bardzo skomplikowane - tu moje pierwsze forum z jakim sie zetknalem wszedlem drugi i juz sie zalogowalem pozniej jakos samo przyszlo ze bedac w pracy wchodzilem kilka razy teraz -sami widzicie godzine nadania postu - moge powiedziec ze uzalezniony jestem - nalogowiec hehehe - nie moge dnia wytrzymac bez Was Na urlopie katusze przezywalem nie mogac zajrzec co tu sie dzieje ale tez jest oznaka pewnego rozsadku - nie poszedlem do kawiarenki netowej i nie zalogowalem sie by z wami byc I tam miotam sie miedzy rozsadkiem a nalogiem I nie ukrywam ze sporo dodatkowej wiedzy wyczytalem nie zwiazanej z tym czym sie zajmuje i juz iwem jak chcialbym by wygladal moj rugi dom jaki sam o ile jeszcze sily bede mial i dozyje wlasnymi rekoma zbuduje - tak jak pierwszy Ktos mial dobry pomysl by je stworzyc i oby wytrwalo jak najdluzej w takiej formie jak teraz - i nie upodobnilo sie do innych ktore tylko irytacje wywoluja Buziaczki dla wszystkich co teraz spia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.02.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Udało mi się nadrobić dzienniki (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.02.2005 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 http://foto.onet.pl/upload/18/33/_428294_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 forum jest dla mnie jak gg, róznica polega tylko na tym, że gg uruchamia się samo, a na forum trzeba się po przyjściu do pracy zalogować ostatnio nie wchodzę na żadne inne strony gg i forum są dla mnie absolitnie niezbędne, bo nie mam w pracy żadnych bratnich dusz i czuję się tu dosyć samotna Ja też 99% czasu w internecie spędzam na forum... Czy to nałóg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 02.03.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 ... a najgorzej jest jak czekam na odpowiedź na jakiś temat. Zerkam i zerkam. A jak już zerknę to zobaczę inny temacik i ... stało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.03.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ja też 99% czasu w internecie spędzam na forum... Czy to nałóg?? Wcale http://www.humor.mocny.com/zdjecia/31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.03.2005 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ja też 99% czasu w internecie spędzam na forum... Czy to nałóg?? Wcale http://www.humor.mocny.com/zdjecia/31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.03.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 jola dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.03.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ale ja mówłem o czasie spędzanym w internecie, anie w ogóle o wolnym czasie (o ile czas spędzany w łazience jest czasem wolnym )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts