Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za dużo czasu na Forum?

abromba

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja miałam podobnie z dziećmi.... nie przepadałam i nie umiałam się z nimi obchodzić. Zresztą z wzajemnością. Od jakiegoś czasu jest inaczej - prawie wszystkie są nagle słodkie i kochane, choć ja nadal czuję się niezręcznie.

A małe Abrombiatko jest faktycznie cudne!!!!!!!

Zresztą maluchy Jeziera też :)

Słodkie Abrombiatko własnie mi zdezelowało podłaczenie do internetu. Jakoś się udało naprawić. Za to ostatnio ograniczam Forum znacznie i - wierzcie lub nie - kręgosłup boli mniej.

A jak Wasze rodziny reagują na uzależnienie od Forum?

Słodkie Abrombiatko własnie mi zdezelowało podłaczenie do internetu. Jakoś się udało naprawić. Za to ostatnio ograniczam Forum znacznie i - wierzcie lub nie - kręgosłup boli mniej.

A jak Wasze rodziny reagują na uzależnienie od Forum?

przykro mi, ale dotyczące Abombiątka uwagi i informacje o negatywnym wydźwięku są niezgodne z regulaminem :)

zakaz ten skierowany jest również Matki i Ojca naszego słodkiego Aniołka, jako ze ich wysiłki wychowawcze są naszym zdaniem w wystarczającym stopniu zrekompensowane możliwością codzinnego obcowania z tym uroczym malcem :)

proszę traktować ten post jako pisemne upomnienie :)

Hmmmm.....zaczelo sie niewinnie, Pchelek meczyl mnie chyba z miesiac bym choc na chwile wszedl i jako obserwator popatrzyl a moze i cos od siebie dorzucil gdyz obaj mamy do siebie i naszej wiedzy szacunek ogromny

No i coz - wszedlem raz - wydawalo mi sie bardzo skomplikowane - tu moje pierwsze forum z jakim sie zetknalem

wszedlem drugi i juz sie zalogowalem

pozniej jakos samo przyszlo ze bedac w pracy wchodzilem kilka razy

teraz -sami widzicie godzine nadania postu - moge powiedziec ze uzalezniony jestem - nalogowiec hehehe - nie moge dnia wytrzymac bez Was

Na urlopie katusze przezywalem nie mogac zajrzec co tu sie dzieje ale tez jest oznaka pewnego rozsadku - nie poszedlem do kawiarenki netowej i nie zalogowalem sie by z wami byc

I tam miotam sie miedzy rozsadkiem a nalogiem :)

I nie ukrywam ze sporo dodatkowej wiedzy wyczytalem nie zwiazanej z tym czym sie zajmuje i juz iwem jak chcialbym by wygladal moj rugi dom jaki sam o ile jeszcze sily bede mial i dozyje wlasnymi rekoma zbuduje - tak jak pierwszy

Ktos mial dobry pomysl by je stworzyc i oby wytrwalo jak najdluzej w takiej formie jak teraz - i nie upodobnilo sie do innych ktore tylko irytacje wywoluja

Buziaczki ;) dla wszystkich co teraz spia :)

forum jest dla mnie jak gg, róznica polega tylko na tym, że gg uruchamia się samo, a na forum trzeba się po przyjściu do pracy zalogować

ostatnio nie wchodzę na żadne inne strony

gg i forum są dla mnie absolitnie niezbędne, bo nie mam w pracy żadnych bratnich dusz :cry: i czuję się tu dosyć samotna :cry:

Ja też 99% czasu w internecie spędzam na forum... :oops: Czy to nałóg?? :-?

• 2 weeks później...