sossar 03.04.2025 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Witajcie Postanowiłem sam wyremontować pokój w bloku z lat 90 z betonowej płyty. Proszę o porady (zdjęcie ściany jak i sufitu w załączniku). Dodam, że jestem budowlanym laikiem i wszelkie roboty będę wykonywał po raz pierwszy, więc zależy mi na najłatwiejszych rozwiązaniach. W jaki sposób przygotować ściany do malowania? Czy gładź Knauf fill and finish to dobre rozwiązanie? Myślałem o sposobie nakładania wałkiem. W jaki sposób przygotować jedną ze ścian (chropowaty beton) na naklejenie tapety (Rodzaj : Tapeta Flizelinowa)? Wystarczy zagruntować czy też warto wyszpachlowac? Dodam, że wcześniej na ścianach była właśnie tapeta przez dekady Jeśli chodzi o sufit (delikatne załamania) czym polecacie wyrównać? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/288253-od%C5%9Bwie%C5%BCenie-%C5%9Bcian-i-sufitu-w-bloku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts