Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Materace - firma Janpol?

OlaK

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • 1 year później...
  • 5 weeks później...

Sonia,

czy kupiłaś Afrodytę? Jak się śpi?

Chcę właśnie zamówić, ale ciągle mam wątpliwości - na rynku jest taki gąszcz materaców... :roll:

A co sądzicie o stronie letniej i zimowej - czy to ma sens? przecież i tak na to pewnie kładzie się jakąś matę, aby ochronić materac przed kurzem, potem i roztoczami i móc ją wyprać?

Może więc lepiej zdejmowany pokrowiec?

Bonia - tak, kupiłam Afrodytę i od dwóch tygodni mam same kolorowe sny :wink: :D .

Wybrałam wersję ze zdejmowanym pokrowcem - jakoś bardziej praktyczna mi się wydaje.

Pokrowiec jest podzielony na pół - możesz odpiąć górę lub dół i wyprać, a materac odwrócić i spać na tej drugiej części.

Myślę też, że dobrze zrobiłam słuchając Mohag i wybierając 2 x 90cm, bo nie wyobrażam sobie obracania takiego wielkiego materaca za każdym razem, kiedy będę prać pokrowiec.

Jak już wreszcie doczekam się łóżka i położę na nim Afrodytę to dopiero będzie luksus :wink: :D .

Dziękuję Wam

Chyba jutro zamówię tę Afrodytę z pokrowcem zdejmowanym. Łóżko mamy zamówione 160 x 200 i myślałam o jednym materacu, żeby łączenie w pupę nie uwierało :oops: - szczególnie, że czasami nad ranem mamy 5-cio letniego gościa "na przyczepkę" :wink:

Ale z obracaniem to pewnie rzeczywiście kłopot, choć przecież tylko 2 razy do roku... bo to chyba wystarczy ? :roll:

• 3 years później...
  • 2 years później...