OlaK 09.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czy materace rehabilitacyjne firmy Janpol sa dobre? Czy ktos uzytkuje 5 strefowa 'Afrodyte' Janpolu? Polecacie, nie polecacie? Jesli nie Janpol to co? dziekiOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo 26.02.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 kupiłam dla moich dzieci materace JANPOLu. Miałam nietypowe wymiary łóżek.Te mają gwarancję, naprawdę są solidne,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 26.02.2005 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Kupilismy i spimy na na 'Afrodycie' od 3 dni. Na razie - rewelacja. W zasadzie mogalbym z lozka nie wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo 26.02.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Ale moje JANPOLE troszkę trzeszczą, jakby wata, lub za ciasno wcisnęli wkład. U Ciebie też?Ale to nie jest jakiś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 26.02.2005 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Nasz [jeszcze] nie trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo 26.02.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Zupelnie z innej beczki. Jak się dodaje buźki,bo nie umiem tego zrobićjavascript:emoticon('') W takim razie życzę wszystkim użytkownikom materacy miłych snów. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.10.2006 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Kupilismy i spimy na na 'Afrodycie' od 3 dni. Na razie - rewelacja. W zasadzie mogalbym z lozka nie wychodzic OlaK - jak się sprawuje Twoja Afrodyta? Właśnie takie materace zamówiłam, ale jeszcze mogę zmienić. Napisz czy spanko jest nadal luksusowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 02.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Jestem użytkownikiem materaca firmy JANPOL od 4lat -nie wiem jaki model,ale śpi się super.To niewielkie trzeszczenie po pewnym czasie mija.Widocznie musi się ułożyć wypełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 02.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Najpierw kupiłem materac KRONOS (rok temu)- tragedia ból pleców, głowy....koszmar, nie dało sie spać. Po wielu mejlach do producenta za dopłatą wymieniłem na materac lateksowy (nie pamiętam nazwy) teraz REWELACJA (materac lateksowy - gorąco polecam). W końcu się wysypiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia 01.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Sonia, czy kupiłaś Afrodytę? Jak się śpi? Chcę właśnie zamówić, ale ciągle mam wątpliwości - na rynku jest taki gąszcz materaców... A co sądzicie o stronie letniej i zimowej - czy to ma sens? przecież i tak na to pewnie kładzie się jakąś matę, aby ochronić materac przed kurzem, potem i roztoczami i móc ją wyprać? Może więc lepiej zdejmowany pokrowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Bonia - tak, kupiłam Afrodytę i od dwóch tygodni mam same kolorowe sny . Wybrałam wersję ze zdejmowanym pokrowcem - jakoś bardziej praktyczna mi się wydaje. Pokrowiec jest podzielony na pół - możesz odpiąć górę lub dół i wyprać, a materac odwrócić i spać na tej drugiej części. Myślę też, że dobrze zrobiłam słuchając Mohag i wybierając 2 x 90cm, bo nie wyobrażam sobie obracania takiego wielkiego materaca za każdym razem, kiedy będę prać pokrowiec. Jak już wreszcie doczekam się łóżka i położę na nim Afrodytę to dopiero będzie luksus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 03.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Tez mam z Janpolu. Uzytkuję od sierpnia. Bez zastrzezeń. Nazwy nie pamiętam, wiem, ze dwustronny kieszeniowy z ilomaś strefami. Ma dwie strony zimowa i letnia. Ale to akurat chyba tylko taki bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia 03.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Dziękuję Wam Chyba jutro zamówię tę Afrodytę z pokrowcem zdejmowanym. Łóżko mamy zamówione 160 x 200 i myślałam o jednym materacu, żeby łączenie w pupę nie uwierało - szczególnie, że czasami nad ranem mamy 5-cio letniego gościa "na przyczepkę" Ale z obracaniem to pewnie rzeczywiście kłopot, choć przecież tylko 2 razy do roku... bo to chyba wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 04.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Też mam jeden 160x 200. Nie ma problemu z odwracaniem, one lekkie są w miare i mają uchwyty po bokach.. Przez pierwsze msc trzeba odwracać przód- tył, a góra -dół raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loku 04.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A może ktoś z was użytkuje materac o nazwie Wenus.Rownież produkowany przez firmę Janpol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 08.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Podnoszę Czy nadal polecacie Afrodytę z Janpolu?? Jestem na etapie materaca do małżeńskiego łoża:) Chcę 180x200cm, dla 85kg i 60kg. Mogę wydać max 2000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 (edytowane) Doszły mnie juz nieraz słuchy że materace firmy JANPOL są rewelacyjne. Sama sie przymierzam do nich chociaż zawsze użytkowałam SELENE i bylismy bardzo zadowoleni. również polecam. Edytowane 9 Października 2010 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 09.10.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 My też mamy Afrodytę z Janpolu, użytkujemy od półtora roku i nie zamieniłabym jej na nic innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 11.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Podnoszę. Czy ktoś jeszcze ma doświadczenia z Janpolem? Zastanawiam się też nad materacem dla dziecka 90x200 - jaki wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena2000 11.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ja mam lateksowy Nyks Janpol 180x200. Mega wygodny - mogłabym nie wychodzić z niego cały dzień Polecam - poprzedni miałam jakiś zwykły kieszeniowy obłożony pianką - bez porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts