Jolasia 13.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam,w dalszym ciągu użytkujemy Afrodytę z Janpolu i nadal szczerze mogę polecić ten materac - minęły już prawie cztery lata i nic się nie dzieje, wygodny jak zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 13.04.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzięki dziewczynki za odpowiedź, Jolasia - jak ten czas szybko leci, prawda? Myślałam właśnie o Afrodycie, bo ja z tych tradycyjnych, szukałam sprężynowych - do lateksowych jakoś się uprzedziłam, musiałabym poleżeć na takim, koniecznie muszę gdzieś się na niego "uwalić" ;] No i jeszcze tysiąc zł różnicy w cenie...Choć może warto, muszę to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KC82 17.04.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 My śpimy na Posejdonie, jesteśmy bardzo zadowoleni, problemy z bólem kręgosłupa minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido2001 07.10.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 My z małżonką zakupiliśmy materac firmy Janpol, model "Vita" 160x200.Jak większość z Was o swoich materacach i my również możemy mówić o nim w samych superlatywach...Wcześniej nie użytkowaliśmy innych więc porównania nie mamy. Jednak wyszliśmy z założenia że lepiej dopłacić i wziąć coś porządnego...Największą zaletą tego lateksowego materaca jest to że lateks w nim zawarty został uzyskany w 100% z naturalnego mleczka kauczukowego. Nie ma w nim żadnych syntetycznych dodatków. Podobno po za walorami zdrowotnymi tego lupy lateks ma dużo lepsze właściwości "oddychające" w przeciwieństwie do syntetycznego.Jak pisałem nie mam porównania więc nie wiem jak jest na innych. ten zdecydowanie mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pukielka 13.09.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Czy ktoś z posiadaczy materaca Janpol - a widzę, że ostatni post trochę już mało aktualny, może coś powiedzieć o matercach kupionych jakoś w przeciągu ostatniego roku. Nie wiem na ile Janpol ciągle ma te same modele, a na ile wprowadza nowości. Bo tak przyznam, że mało nowocześnie mi się one mi kojarzą. Może ktoś ma jakieś porównanie z Hilding? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michao 20.09.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Janpol dobrze sie rozwinał, ale Hilding też, znam trochę tą branżę materacową i coraz wiecej osób inwestuje w posiadanie sypialni i kupno materaca. Jak ktoś zaznał raz komfortu posiadania sypialni, gdzie nie trzeba łózka scielić to wie co to za przyjemność. Nowosci mają wszystkie marki, co jakis czas w cos nowego inwesują, zależy co akurat jest "na topie". Szał na kokos - to robią z kokosem, szał na mięciutknie pianki memory - to wchodzi jakaś nowa pianka. Hilding wypuscił na pewno nową kolekcję - jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.09.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 (edytowane) Mam Hilding, z jednej strony średni a z drugiej miękki. Wykombinowałem także jak się okaże , że któraś twardość mi nie podpasuje to najwyżej odwrócę. Ze zwrotem byłby problem bo mam nietypowy wymiar. No i faktycznie teraz śpię na miękkiej stronie. Jakoś tak wyszło. Do materaca mam też specjalny stelaż z regulacją. Ma nawet regulowany podgłówek, ale nie korzystam z tego. jakoś tak bezsensownie to zrobili i ciężko się reguluje. Jakby teraz brał to bez tych udziwnień, prosty. Edytowane 20 Września 2016 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pukielka 22.09.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 a ten regulowany stelaż hildingowy, to masz że ręcznie, czy regulacja elektroniczn? Bo właśnie są widzę, takie i takie. I wydaje mi się dość fajnie podniesienie trochę tej części górnej, bo często siedzę w łóżku i czytam to takie podniesienie by mi się podobało. Zastanowię się, obadam to w salonie jakimś, ja to działa dokładnie. A materac masz piankowy ? Bo sprzedawca mówił, że elastyczny musi być materac aby był dla regulowanych stelaży- czyli z jakieś pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.09.2016 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Mam zwykły. Ale regulacja jak pisałem jest kiepska i czasem ciężko złożyć podglowek. Materac jest piankowy, modelu nie pamiętam. Mogę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pukielka 23.09.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 jeśli nie byłoby problemu ze spr. tego modelu to byłoby miło to z tym regulowanym pomyślę jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.09.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 jeśli nie byłoby problemu ze spr. tego modelu to byłoby miło to z tym regulowanym pomyślę jeszcze. ten model Materac piankowy Original Visco Hilding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pukielka 28.09.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 dziękuję, teraz widzę, że już mają inne nazwy, ale Visco Hilding- pianka ma w róznych modelach, widzę, że to mogą być te termoelastyczne: Mambo, Rumba, Salsa. Jeszcze raz dziekuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.09.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Następny chętnie kupię z janpolu, tak, żeby porównać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_haja 30.09.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Mam materac z Janpolu kieszeniowy chyba 5 strefowy , pewna nie jestem co do modelu, ale po 3 latach jestem tak samo zadowolona jak 1 dnia, nic nie trzeszczy, śpi się wygodnie i kręgosłup nie cierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.11.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 A jak wygląda sprawa materacy na wymiar? Nie myślę tylko o kształtach prostokątnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts