pandzik 07.04.2025 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:16 Hej. Mam poszerzenie górne pod rolety zewn. Od srodka muszę coś narzucić przed tynkowaniem w tym miejscu aby stworzyć "nadproże". Myślałem o 10cm najtwardszej wełny elewacyjnej. Na to jakieś siatki pójdą wraz z tynkiem. Dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.04.2025 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:05 Wypadalaby by paroizolacja na wełne. Tylko jak to otynkować............. A g-k ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.04.2025 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:53 Może styropian XPS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 07.04.2025 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:21 (edytowane) Chciałbym coś bardziej tłumiącego. Są dosyć twarde płyty. Może nawet wełna na dachy płaskie, z tym ,że metr dochodzi do 100zł to trochę przesada. Myślę, że elewacyjna czy dachowa bedzie ok. Zatopie siatke a na to tynk pójdzie. Edytowane Poniedziałek o 18:48 przez pandzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 07.04.2025 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:25 6 godzin temu, jajmar napisał: Wypadalaby by paroizolacja na wełne. Tylko jak to otynkować............. A g-k ? O tym nie pomyślałem. Widziałem kiedys płyty z taką wierzchnią powłoką, twarde. Już nie wiem. Tynkarz wspominał o tym porowatym bloczkudo ocieplen od wewn , ale on nie tłumi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts