Arkadiusz Godlewski 23.08.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 No cóż, bogaci mają Geberity, a biedni walą kupę w dziurę i nie spłukują wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 23.08.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 teraz sie przyjzalem stelazom pod umywalki, geberit cos 450 zl hyba kosztuje, i stwierdzilem, ze czego by sam czegos takiego nie zrobic, pare ksztaltownikow, spawarka i do zrobienia samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.08.2004 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 ale ta cena to chyba ze spłuczką-magiczką co się nigdy nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 25.08.2004 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 kupiłem dziś dwa plastikowe (matowy srebrny) są piękne, aksamitne, gładkie, takie doskonałe, będę spał z nimi na razie ich nie powieszę, bo są za ładne, po malowaniu dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.08.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Mieczu - az tak juz urosla twoja pociecha? sliczne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 25.08.2004 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 teraz urósł jeszcze bardziejto foto jest z czerwca - miał wtedy niespełna 4 miesiącea teraz skurkowany ma 6 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 26.08.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Zastanawiałem się też nad zwykłym silikonem, ale gdybyś kiedyś w przyszłości chciał zdjąć kibel to taki zasilikonowany można ponoć jedynie odrąbać. A nowy kosztuje.... My zrobiliśmy na silikon - ale poczekaliśmy aż silikonowy wałeczek najpierw wyschnie. Jest super i nie trzeba rąbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 26.08.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 > "Dokładnie ! Niestety ! I co najważniejsze Geberit dobrze wie, że są najlepsi! " Jeśli chodzi o wykończeniówkę jestem laikiem a dziś walę ku..ę do zwykłego kibelka, chyba Cersanita. Nie zepsuł się ani razu od nowości stąd moje pytanie do znawców: Dlaczego Geberit jest najlepszy i dlaczego warto wchodzic w te koszty ? Pytanie jest poważne. Dziś jeszcze moge wybierać i widząc entuzjazm użytkowników Geberita nie chciałbym się pozbawić przyjemności płynących z jego posiadania, zaoszczędzając 500zł na tańszym kibelku. dodałem później:>"...jak mój kolega który mając dwa filtry powietrza (ten sam producent)- różnica w cenie 100% wybiera ten z logo VW - no bo przeciez ma taki samochód" jednak różnią się części tego samego producenta z "VW" i "noname" - te pierwsze są SORTOWANE tzn. STATYSTYCZNIE zrobią kilkadziesiąt/set tys km więcej (może nie filtr ale amortyzatory czy łożyska tak). I wcale nie chodzi o koszt czy prestiż tylko o częstość wizyt w warsztacie. Zakładam, ze Geberit tez może mieć jakieś "części sortowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 09.02.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Podobaja nam sie chromowane, ale sa b. drogie. Nie głupio wyglądą też plastikowe malowane na "chrom" matowe Które polecacie, jak sprawuja sie plastikowe - nie wycieraja sie tzn. chodzi mi o to czym są pomalowane czy dobrze sie to trzyma. Sprzedawca zapewniał, że są OK, bo on ma takie w domu, ale jakos do sprzedawców mam ograniczone zaufanie - wszystko zachwalaja tylko po to by sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 10.02.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 My zamowilismy chromowany ale blyszczacy Co do uzytkowania to nie moge jeszcze nic powiedziec bo odbieramy w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 10.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Podobaja nam sie chromowane, ale sa b. drogie. Nie głupio wyglądą też plastikowe malowane na "chrom" matowe Które polecacie, jak sprawuja sie plastikowe - nie wycieraja sie tzn. chodzi mi o to czym są pomalowane czy dobrze sie to trzyma. Sprzedawca zapewniał, że są OK, bo on ma takie w domu, ale jakos do sprzedawców mam ograniczone zaufanie - wszystko zachwalaja tylko po to by sprzedac PLASTIK! PLASTIK! I TYLKO PLASTIK I TO BIAŁY. ŻADNE chromowane świecące i matowe metalowe - te sa piekne tylko na wystawach jak ich sie nie uzywa. W domu ślady paluchów bedą zawsze na takim materiale, chyba że Cie nie bedzie to razić albo po kazdym spłukaniu bedziesz doczyszczać te slady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0niak 10.02.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 PLASTIK! PLASTIK! I TYLKO PLASTIK I TO BIAŁY. ŻADNE chromowane świecące i matowe metalowe - te sa piekne tylko na wystawach jak ich sie nie uzywa. W domu ślady paluchów bedą zawsze na takim materiale, chyba że Cie nie bedzie to razić albo po kazdym spłukaniu bedziesz doczyszczać te slady. Popieram, na początku też planowałam chrom, ale przez przypadek dostałam biały plastikowy i teraz wiem, że to była szczęśliwa pomyłka Nie wiem jak bym walczyłą z tymi paluchami. A sam przycisk nieźle wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0niak 10.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 PLASTIK! PLASTIK! I TYLKO PLASTIK I TO BIAŁY. ŻADNE chromowane świecące i matowe metalowe - te sa piekne tylko na wystawach jak ich sie nie uzywa. W domu ślady paluchów bedą zawsze na takim materiale, chyba że Cie nie bedzie to razić albo po kazdym spłukaniu bedziesz doczyszczać te slady. Popieram, na początku też planowałam chrom, ale przez przypadek dostałam biały plastikowy i teraz wiem, że to była szczęśliwa pomyłka Nie wiem jak bym walczyłą z tymi paluchami. A sam przycisk nieźle wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 10.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Neguję neguję neguję wszystkie przyciski są wykonywane z tworzyw sztucznych (plastik to materiał wybuchowy) a te chromowane są tez z tworzyw i metalizowane, użytkuję takowy ponad rok i powiem że jestem bardzo miło zaskoczony bardziej brudzi sie lustro w łazience niż ten przycisk, wbrew podlądom wcale nie odbijają się palce na takiej powierzchni sam nie wiem dlaczego, natomiast ma on jedną wadę (ja mam błyszczący) odbija sie w nim wszystko jak w lustrze ale że jest on wypukły więc wszystko zmniejsza, to też i to jest jedyna wada. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0niak 10.02.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 użytkuję takowy ponad rok i powiem że jestem bardzo miło zaskoczony bardziej brudzi sie lustro w łazience niż ten przycisk, wbrew podlądom wcale nie odbijają się palce na takiej powierzchni sam nie wiem dlaczego Może używasz rękawiczek do spuszczania wody ? ;-) U moich rodziców jest błyszczący Geberit i niestety ale paluchy na nim widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 10.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 lepszy slad paluchow na przycisku niz brudny kibel.U mnie sa chromowane,zawsze czyste,lazienka to priorytetowe pomieszczenie i nie wiem jak trzeba sie zapuscic zeby miec paluch,to moze zamias lustra folia aluminiowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 10.02.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 no nie bedę się spierał jak to jest u innych bo nie wiemale wiem i to na pewno jak jest u mnie a jest tak jak wcześniej pisałem i nie używam rękawiczektylko że ja ma "marley`a" mówią że gorszy, a może jednak nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 10.02.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 u mnie nie ma sladow,bo je scieram jak myje lazienke-raz dziennie.plastikowe wygladaja jak w MC donaldzie,obciach!!!!!moze zamiast lustra folia aluminiowa-lustro tez sie brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0niak 10.02.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 u mnie nie ma sladow,bo je scieram jak myje lazienke-raz dziennie.plastikowe wygladaja jak w MC donaldzie,obciach!!!!!moze zamiast lustra folia aluminiowa-lustro tez sie brudzi Gratuluje samozaparcia do codziennego sprzatania, ja wolę wykorzystac czas na inne rzeczy Niektórzy widno maja szersze horyzonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 10.02.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jakoś te przyciski chromowane metalizowane które kojarzę ( równiez z Faken Cziken i Makfooda) miały "paluchy" ale widać nikt ich codziennie nie czyścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts