helism 19.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A może ktoś przypadkiem zakręcił zaworek przy dopływie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbadylhio 19.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nie wydaje mi sie bo nikogo poza mna nie było. Pozatym zaworek pewnie jest w środku - czyli trzeba zdjac obudowe (przycisk) i tam sie dostac do zaworka. Dzwonilem do taty i powiedział, że to pewnie pływak się zblokował i nie puszcza wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbadylhio 20.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To był jednak pływak - leciutko wystarcyło go ruszyć i woda naleciała do zbiorniczka. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam, mam stelaż Geberita podtynkowy a nie mam przycisków spłukujących:) Kompletnie o tym zapomniałam! Łazienka prawie gotowa do uzytku a tu taki zonk:) Jakie polecacie przyciski bo wiem ze jest tego sporo, cny zróznicowane i co tu wybrac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 20.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja wybrałam najtańszy i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 20.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Taki jaki Ci się najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 byle nie srebrny błyszczący ....... widac paluchy jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 20.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jesli stelaz masz z funkcja podwojnego splukiwania wody,to i przycisk powinien byc podwojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 21.04.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzięki to juz cos wiem:) Moze byc tani, byle nie srebrny i powinien byc podwojny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no i dobrze byłoby, gdyby do stelaża pasował... niektóre przyciski geberita nnnnnnnie pasują do niektórych stelaży gebrrita...ps. ja mam błyszcząc chrom w jednej łazience i nie narzekam zbytnio na paluchy, ale oczywiście na białym tego problemu nie ma w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam oba błyszczące srebrne i wystarczy raz w tygodniu porządnie wypucować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 21.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie wszystkie przyciski do Geberta można od ręki kupić. Na niektóre się długo się czeka bo muszą ściągnąć np. od producenta. Jak wybierzesz sobie przycisk to koniecznie zapytaj o jego cenę. Myśmy się trochę wkopali, wybraliśmy w sklepie przycisk z katalogu taki, który nam się podobał ale że nie było go w wersji niebłyszczącej więc musieliśmy wybrać inny w miarę ok, ważne, że pasował do reszty (model Bolero). Czekaliśmy ponad 2 m-ce, bo trzeba było go sprawdzać aż z Niemiec. Żałuję, że o cenę nie zapytaliśmy, ale nie przypuszczałam, że cena za przycisk może być tak wysoka . Wygląda w sumie zwyczajnie a jego wyjątkowość polega na tym że jest satynowany. Napiszę tylko, że ten sam przycisk w wersji chrom mat jest 3,5 razy tańszy do tego co kupiliśmy. Ja bym go w sumie nie kupiła ale było to w sklepie kuzynki małża i jak poszedł za niego zapłacić to choć oczy mu się otwarły szerzej niż zwykle, to małżowi niezręcznie było się wycofać z transakcji. To pierwsza rzecz w mieszkaniu, która moim zdaniem nie jest warta swojej ceny. Żałuję, że wcześniej choćby na Allegro nie sprawdziłam cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 U nas będą przyciski Samba http://img10.imageshack.us/img10/9994/przyciskiizestawyurucha.jpg najprawdopodobniej zwykłe białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 21.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 U nas Bolero ale to z prostokątami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 21.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam oba błyszczące srebrne i wystarczy raz w tygodniu porządnie wypucować. A ja nie wiem czy swój plastikowy, biały - który ciągle wygląda jak nowy - kiedyś pucowałam, a trochę już mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 U nas Bolero ale to z prostokątami upss maiło być Samba już poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam oba błyszczące srebrne i wystarczy raz w tygodniu porządnie wypucować. A ja nie wiem czy swój plastikowy, biały - który ciągle wygląda jak nowy - kiedyś pucowałam, a trochę już mieszkam. No to gratulacje - dotykasz po siku albo co gorsza czym innym przycisku i wcale go nie myjesz? Suuuper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 21.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 U nas będą przyciski Samba http://img10.imageshack.us/img10/9994/przyciskiizestawyurucha.jpg mam Sambe chrom mat kupilam (na Allegro) bo byla najtansza sposrod chromowanych pasujacych do mojego stelaza, z przesylka kosztowala jakies 150 zl inne, ladniejsze modele przyciskow Geberita byly w cenie 200-300 zl. Uwazam ze to przegiecie taka cena za kawalek plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 21.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Również mam sambę. Paluchy mimo wszystko widać, a gorzej się czyści niż połysk.Z pewnością nie widać paluchów na bieli , ale nie wygląda tak ładnie jak chrom.Coś za coś niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mnie się niestety podoba taki od 500 w górę - ale stwierdziłam, że może bez przesady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts