fennel 21.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja mam Twist - chrom mieszany. przez to nie raza tak odbicia palcow, bo czesc przycisku jest w polysku, a glowne "przyciskacze" w macie. to czy widac slady palcow duzo tez ma do gadania jak masz rozmieszczone oswietlenie w lazience/wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 23.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ten jest fajny http://www.allegro.pl/item607071720_geberit_przycisk_sigma_20_czarny_w_wa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 23.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 [/url]http://img23.imageshack.us/img23/9693/607071720.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 taki jaki Ci sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i mat 23.04.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 My mamy 2x Sigma 50 (czarny i bialy). Super sie prezentuja. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.04.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie zawsze się da według upodobań. Geberity mają swoje oznaczenia, tzn. stelaże i do każdego rodzaju są dedykowane takie, a nie inne przyciski (inne byłoby trzeba przerabiać ). Też musieliśmy kupić inny, niż mi się podobał, ale to wyszło na dobre, bo nasz był o wiele tańszy, od tych które mi się podobały Sprawdź na rachunku, albo na spłuczce jaki to rodzaj (ostatnie dwie cyfry, to oznaczenie koloru) i na stronie Geberita zobacz, które przyciski do nich pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.04.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no właśnie już to pisałam powyżej: niektóre przyciski geberita nie pasują do niektórych stelaży geberita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.04.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no właśnie już to pisałam powyżej: niektóre przyciski geberita nie pasują do niektórych stelaży geberita Raczej do każdego stelażu pasują tylko niektóre przyciski A ja sobie myślałam inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i mat 24.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jeszcze zdjęcia tych "Sigm": http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200812/74114/228732/00000010.jpg http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200812/74114/228739/00000008.jpg Na żywo prezentują się jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 24.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nawet nie wiedziała ze geberity stelaze sa jakie zróznicowane, dla mnie geberit to geberit...hmmm musze zobaczyc jakie pasuja do naszych. Wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nawet nie wiedziała ze geberity stelaze sa jakie zróznicowane, dla mnie geberit to geberit...hmmm musze zobaczyc jakie pasuja do naszych. Wielkie dzieki! tu możesz przeczytać o systemach geberitów http://www.geberit.com.pl/geberit/inet/pl/wcmspl.nsf/pages/prod-prod-inst-duo-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 03.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jak macie zamontowany u siebie stelaż pod np. wiszące WC. Czy jest zamocowany do ściany i chudziaka czy do ściany i do gotowej wylewki Hydraulik chce do chudziaka ja wolałbym do gotowej wylewki. A jak macie u Siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 U mnie są montowane do gotowej wylewki.To w zasadzie nie ma większego znaczenia, byle zachować odpowiednia wysokość montażową (tam na stelażu jest znacznik 1m - ma on być na wys. 1m od poziomu gotowej podłogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jak macie zamontowany u siebie stelaż pod np. wiszące WC. Czy jest zamocowany do ściany i chudziaka czy do ściany i do gotowej wylewki Hydraulik chce do chudziaka ja wolałbym do gotowej wylewki. A jak macie u Siebie? Może być i do chudziaka ale pod warunkiem ,że jeżeli będzie już wylewka to Geberit musi dać się rozsunąć na śrubach tak aby wysokość była równa w/w 1m.Jest ona zresztą zaznaczona na stelażu.Dodaj wys wylewki,płytki,postaw stelaż i zobaczysz czy masz ten 1m.Jeżeli nie to stawiaj po wylewce.Ważną rolę w ustalaniu wys jest właśnie wys. wylewki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.08.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 bezpieczniej jest to gotowej wylewki.kilka razy wykuwalem bo nei dało sie podniesc do wymaganego 1m co i tak jest czesto zbyt nisko i lepiej ustawiac na 103 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 03.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dokladnie tak jak napisal resor podpisuje sie pod tym.Raz ze na wylewce bedzie bezpieczniej bo tak do konca to na tym etapie prac najczesiej nie wiadomo jaka bedzie dokladna wysokosc wylewek oraz rodzaj i grubosc okladziny.Dwa ZDecydowanie dac te 2-3 cm wyzej niz zalecaja w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 04.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a ja mam do chudziaka i jest ok - to zależy na jakim etapie prac chcesz tego geberita montować - oczywiście zgadzam się, że montując do chudziaka łatwiej popełnić błąd w wysokości Raz ze na wylewce bedzie bezpieczniej bo tak do konca to na tym etapie prac najczesiej nie wiadomo jaka bedzie dokladna wysokosc wylewek oraz rodzaj i grubosc okladziny. przecież w projekcie stoi co i jak - poza tym raczej wiadomo ile będzie wylewki a okładzina to zapewne płytki (czyli +2cm) - u mnie wiedza że wylewka z płytkami to +19cm wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 10.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Byłem obejrzeć przyciski Geberita na ekspozycji w Warszawie. Jednocześnie zapytałem się o montaż stelażu. Otóż zgodnie z zaleceniami stelaż Geberita nie nie wolno montować w betonie. Czyli wg. mnie wchodzi w grę tylko montaż na wylewce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 10.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Otóż zgodnie z zaleceniami stelaż Geberita nie nie wolno montować w betonie. Tez to gdzies czytalem, ale nie wiem dlaczego nie zalecaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 11.08.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Otóż zgodnie z zaleceniami stelaż Geberita nie nie wolno montować w betonie. Tez to gdzies czytalem, ale nie wiem dlaczego nie zalecaja to po co robią takie wysuwane nogi do regulacji :?: montując do chudziaka możemy regulować wysokość ale gorze jesli chcemy przesunąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts