Gość 17.09.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Czy ktoś wie coś nt. okien JoczDzięki za informacjeMoże inna dobra, tania firma - propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek 20.09.2002 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Kiedyś próbowałem kupić okna tej firmy , podali mi takie ceny jakbym ja jako klient wogóle ich nie interesował ( zaporowe ) , i kupiłem okna WEKAPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorus 23.09.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Witam!Wszystko zalezy od regionu u nas (byłe leszczyńskie) okna Jocz można kupić praktycznie w takiej samej cenie (oczywiście warto się potargować) jak lokalni producenci okien (tylko, że lokalni mają gorsze profile JOCZ-5, oni 3-4; gorsze okucia i sztywność).Ogólnie f-ma dość dobra (ojciec ma okna z różnych f-m i Jocza sobie najbardziej chwali).Gregorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts