akak69 10.02.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Proszę o kontakt na solidną firmę sprzedającą i montującą OKNA DREWNIANE. Licze na kontakt osób które są naprawdą zadowolone ze swoich okien i sposobu ich montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamuss 10.02.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja mam Urzędowskiego. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 10.02.2005 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jest sporo krytycznych uwag na temat Urzedowskiego ( taki urok), ale wielkie dzieki. A co sądzicie o juz opisywanych oknach M&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 10.02.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja mam z Promaru we Wrocławiu, tez polecam. Inni mają od Wojcika, czy tez ze Stolaru i są zadowoleni. Generalnie nie słyszałem złych opinii o oknach drewnianych od lokalnych producentów. Oni uzyskują zamowienia, dzieki temu, że są polecani. Popytaj w "grupie warszawskiej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 10.02.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ja mam w calym domu WOŁOMIN'a debowe i sa supeer w mieszkaniu w bloku mam natomiast wloszczowe, dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 10.02.2005 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Wołomin - cenny namiar bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.02.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Firma NATURA - mahoń w kolorze orzech - drewno polecam.Pawilon na Bartyckiej oraz strona w sieci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak69 10.02.2005 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Natura- faktycznie slicznie wygladaja - sprawdze jeszcze jak w rzeczywistosci sie prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 10.02.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja mam Urzędowskiego. Polecam. Też mam i też polecam (mahoń meranti). Są po prostu śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 10.02.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Sokółka wysoka jakość, zwłaszcza wcześniejszych wyrobów, sprawdzałem na oknach 4 i 8 letnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 10.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Sokółka tak, ale rzeczywiście starsze wydania, sama użytkuję 7-letnie, ale mam opinie, że w ostatnich latach Sokółka straciła na jakości - zdanie sprzedawcy tychże okien a także administratorki bloków, w których standardowo montowane sa okna Sokółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.02.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Byłem dzisiaj u Urzędowskiego i przeżyłem kilka miłych zaskoczeń.1,Cena.Ceny porównywalne do plastików.2,Nowe,trzyszybowe okna o współczynniku U=0,5 !No i potężne,grube ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 11.02.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Pataja, z czego ramy? Z tego: http://www.dunakanyar.net/~kszarkowicz/Murator/daemmrahmen.jpg Taka "kanapka" drewniano-purenitowo-poliuretanowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 11.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Tylko szyby można zamówić U=0,5 - zestaw trzyszybowy. Ramy trochę poprawione.http://www.urzedowski.pl/urzedowski-oferta-okna-galux-parametry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 11.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A już sobie obejrzałem na ichniej stronie WWW. Ramy zwykłe (tylko trochę grubsze). I ciekawe jaką mają wkładkę między szybami: czy zwykłą (= mocno przewodzącą ciepło) aluminiową, czy też może jakiś "Termix", albo coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.02.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Można zamówić wkładkę termo.Ramy normalnie z drewna.Są grubsze od tych na dwie szyby o 2 cm.No i inaczej klejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.02.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 I z tego co pamiętam,w standarcie jest WK-I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.02.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Mam okna Urzędowskiego mahoń meranti M1 śliczne, polecam. Co do złych opini, to i mercedes może się zepsuć a tak poważnie, to nie słyszałam zastrzeżeń na temat samych okien a jedynie odnośnie montażu lub samych sprzedawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 11.02.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 kolega wyzej napisal o zastrzezeniach odnosnie montazu, i mi sie cos nasunelo jak zamawiasz i w umowie masz montaz, to od razu uzgodnij, i dopytaj o wszystkie szczegoly jak chca to zamontowac !!, ja tak nie zrobilem, i mi chcieli wmontowac na sama pianke, malo tego, (ponoiewaz to blok, po bokach nic nie bylo, no plyta pilsniowa) to okno jakies 3m szerokie trzymalo by sie tylko na piance gora i dolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.02.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 invx-koleżanka . Zamówiłam okna z montażem i nie mam zastrzeżeń , widać, że chłopaki znali się na rzeczy. Przy okazji jeśli zamówisz okna z ich montażem przedłużają gwarancję (i vacik mniejszy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts