soba 10.02.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Mam pytanie czy na wymianę 220m kabla od transformatora i wymianę słupa muszę mieci pozwolenie czy zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soba 10.02.2005 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Nikt nie wie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.02.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jaką wymianę? Jakie zgłoszenie?? Przecież linnia jest własnością Zakładu energetycznego więc co chcesz robić samodzielnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soba 10.02.2005 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jaką wymianę? Jakie zgłoszenie?? Przecież linnia jest własnością Zakładu energetycznego więc co chcesz robić samodzielnie???? Tak tylko ja robiłem projekt przyłącza i teras nie wiem co robić,bo do warunków dopisali mi że trzeba wymienić kabel i słup na grubszy i dopiero wtedy przyłącze,a pani powiedziała że to chba musi być pozwolenie a nie zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.02.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tak tylko ja robiłem projekt przyłącza i teraz nie wiem co robić,bo do warunków dopisali mi że trzeba wymienić kabel i słup na grubszy i dopiero wtedy przyłącze,a pani powiedziała że to chba musi być pozwolenie a nie zgłoszenie. No to jeśli pani gada niewyraźnie lub bzdury to odwiedź Dyrektora i porozmawiaj z nim. Nic tak nie klaruje sytuacji jak opierdzielenie jakiegoś ważniaka, przecież od tego są . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts