TRys 10.02.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 11.02.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Może zamieść swoje ogłoszenie na forum "ogłoszenia drobne" a nie zaśmiecaj miejsc nie do tego celu przeznaczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TRys 11.02.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 na forum " ogłoszenia drobne" też zamieściłem ogłoszenie Uważam iż to jest bardzo odpowiednie miejsce na moje ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 szkoda ze nie przeczytales regulaminu: 3. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz czatu w przypadkach, gdy:- uczestnik FORUM zamieszcza reklamy będą inne materiały o lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: “Ogłoszenia drobne” na FORUM, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TRys 11.02.2005 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 opsssss, no nie czytałem regulaminu, , dzięki za uwagi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts