karina anzorge 14.02.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Prosze mi wytłumaczyć co to są podciągi bo kompletnie się na tym nie znam, mój mąż zresztą tez...i o którym wariancie ciepłego piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 14.02.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 W projekcie Ciepłego przewidziane sa schody drewniane. Ale te schody są w konstrukcji drewnianej czy tylko przewidziane do obłożenia drewnem? Bo tam pod schodami jest schowek i schody chyba będą pełne..a my chcemy zrobić takie tylko ze stopniami bez tych elementów pionowych (podstopni?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 14.02.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ja też!!![email protected] Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 14.02.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 to i ja [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.02.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Prosze mi wytłumaczyć co to są podciągi bo kompletnie się na tym nie znam, mój mąż zresztą tez...i o którym wariancie ciepłego piszecie? Tak w skrocie - jest to belka na ktorej oparty jest strop. Ale te schody są w konstrukcji drewnianej czy tylko przewidziane do obłożenia drewnem? Bo tam pod schodami jest schowek i schody chyba będą pełne..a my chcemy zrobić takie tylko ze stopniami bez tych elementów pionowych (podstopni?)... Są w konstrukcji drewnianej. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 wyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qstemp 14.02.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 ...i ja, [email protected] Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 14.02.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 dziekujemy Konradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina anzorge 15.02.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Dzięki Konrad ! I za przybliżenie 'podciagów'. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina anzorge 15.02.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 To dobry pomysł, żeby skonsultować się z biurem. Przysłali mi kilka wersji ciepłego. Jest nawet wersja z wykuszem!-jeśli by ktoś reflektował, a przede wszystkim cała gama rozwiązań.Konrad ty jednak w kwestii ciepłego jesteś naszym guru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 13.03.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Czy ktos moze budowal dom Ciepły MG 02 z pracowni DOMEK Pana arch. Berezowskiego ?? http://nowydom.onet.pl/3424,6,projekt.html Czy myslicie ze ten domek jest dobrze przemyslany? Prosze o kontakt dzieeeki wielgachne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.03.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 kilka osób interesowało się tym projektem, poczytaj tutaj http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41326&highlight=ciep%B3y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 13.03.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Czy buduje ktoś domek Ciepły MG 02 z pracowni z Łodygowic? Czy moge kogos z Was poprosić o przesłanie na maila wersji domku MG 02? Np z wykuszem?? Rzuccie okiem doswiadczeni na nasz projekt http://nowydom.onet.pl/3424,0,projekt.html mail: [email protected] Bede wdzieczna za okazana pomoc Pies. Gdzie na mapie szukać Łodygowic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.03.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 http://nowydom.onet.pl/_i/projekty/3424/medium.jpg To jest ta wersja, ktora bede budowal (w odbiciu lustrzanym), ale dopiero na jesien.Nigdzie nie widzialem wersji z wykuszem, ale jak znam ta pracownie, to pewnie moga zrobic (albo juz maja).Moge przeslac do tego domku swoj kosztorys, ale najwczesniej na koniec tygodnia (jestem teraz poza domem, a mam go w domowym komputerze). pozdrawiamKonrad PS. Z tego co wiem, to Lodygowice sa gdzies w okolicy Bielska Bialej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 14.03.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Dzieki Konrad serdeczne za obietnice przeslania kosztorysu. Strrrasznie sie ucieszylam. I to bardzo fajnie ze bedziemy budowac dokladnie takie same domki bo nasz tez bedzie w wersji lustrzane odbicie. Przeslij prosze kosztorys i wszelkie materialy typu przekroje itd jak tylko przekroczysz prog domu Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 22.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witajcie wszyscy zafascynowani domkiem CIEPLYMPana arch. Jerzego Berezowskiego. My tez jestesmy w tym fanclubie. Kupilismy projekt w samiuskich Lodygowicach.. A teraz niecierpliwie czekamy na pozwolenie... pzdr wszystkich ( czy ktoś z Was prowadzi lub zamierza prowadzic dziennik??) Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 01.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam wszystkich Ciepłych! Budujecie już swoje domy? Projekt jest bardzo, bardzo ciekawy.Jestem właśnie po rozmowie z kimś z Łodygowic i chyba jeszcze bardziej mi się podoba.Czy faktyccznie da się go wybudować za 200tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 03.06.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam serdecznie! Wlasciwie bylam juz zdecydowana na Olenke z Archipelagu http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090200&ProjID=377 , ale zobaczylam domek ktory Was tak zafascynowal i musze stwierdzic ze mi sie tez bardzo spodobal.Tym bardziej ze z biurem Archipelagu bardzo ciezko sie dogadac a ich projekty kryja w sobie rozne niespodzianki. No to teraz jestem w kropce Musze to dobrze przemyslec Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.06.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Mysl, mysl - to moze bedziemy budowac niedaleko od siebie. Zaczynam w te wakacje. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriej 10.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam,Projekt mi sie tez bardzo podoba. Nawet dostalem info od autora projektu, ze sciane miedzy kuchnia i salonem "mozna bezproblemowo zlikwidowac"a co powiecie na Prymulki:http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m4107751b7132b&intra=82841e1977bd33a33ba2c46b8766f432&crc=94a554ae944a1709b07fe960b4aff6bf&lang=pllub na ten?http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=381&usid=1ten drugi jest ciut mniejszyWszystkie te projekty sa b. podobne. Interesuje mnie Wasza opinia jesli chodzi o porownanie kosztow realizacji. Czy myslicie ze sa te domy wybuduje sie za zblizone pieniadze?W przypadku Cieplego kombinowac (jak dla mnie) trzeba ze sciana miedzy kuchnia i salonem natomiast w przypadku prymulek na zastapieniu dwoch kominow (w salonie i w kuchni) jednym gdzies pomiedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts