MichałW86 21.04.2025 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Witam grupowiczów i expertów Na załączonym zdjeciu zaznaczyłem ściane szczytową, bede docieplał budynek i chce docieplić równiez te ściany oraz 2 wykusze(facjatki). Na elewacji bedzie styropian a na skosach jak widac jest wełna, moje pytanie brzmi : 1,czym docieplić ściany szczytowe ?wełna czy styropian bo mam dylemat 2,klei do ociepleń czy piano klej? dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieogarniam 21.04.2025 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia napewno klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkulig 24.04.2025 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Cześć! Na ścianę szczytową spokojnie możesz dać styropian – będzie spójnie z resztą elewacji, a termicznie też da radę. Ja używałem pianokleju i mega sobie chwalę – szybciej, czyściej i nie trzeba mieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts