kspan 10.02.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ... przymierzam się do zabudowy wnęki i aby uniknąć zbędnej męki upraszam Szanowne Forum o kilka linków do producentów (ew. sklepów) z systemami prowadnic, cargo itp. itd. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 11.02.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Hej Też sam zrobiłem zabudowę.Korzystałem z okuć firmy Laguna. Lekko, łatwo i przyjemnie. Na stronie mają bardoz dobrze rozbudowany dział support z instrukcjami pomocnymi przy montażu.Sklep znam w Gdańsku. Jeśli Cie interesuje daj znać. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 11.02.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 BENICIO - a jak juz jesteś w temacie to może wiesz gdzie znaleźć porządne wyposażenie wewnętrzne, typu kosze, relingi, itd. Mam oddzielne pomieszczenie jako garderobę, drzwi przesuwne nie są mi potzrebne, ale całe bebechy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 11.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Markus Są dwie możliwości1.Zrobienie półek/szafek z płyt laminowanych i na nich montaż różnych bajerów. Wtedy polecam:- sklep Eladam na Trakcie Świętego Wojciecha 3/11 w Gdańsku. Telefon 763 43 14- sklep First w Gdańsku na Kościuszki 6 tel. 345 48 36 http://www.first.vanet.pl- hipermarkety budowlane - najlepszy wybór w Castoramie i LMerlin2.Zrobienie całej garderoby z elementów systemu. Widziałem taki system w Castoramie (nie pamiętam nazwy niestety), ale rzuciłem tylko okiem, bo byłem nastawiony na p.1. Pamiętam, że była całkiem pokaźna ulotka dostępna na dziale. Tutaj więcej o mojej zabudowie. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 11.02.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witajcie, dwie ostatnie szafy zrobiłam w castoramie. Firma nazywa się O-W i ma tam swoje stoisko. Ja zamawiam u nich gotowe drzwi na wymiar z prowadnicami. Relingi, uchwyty, obrzeża i kosze w dużym wyborze są właśnie w castoramie. Półki tną na wymiar (gratis), więc gdy masz dokładny projekt, to kupujesz tylko to co potrzeba. Pozdrawiam, Ala wkleiłabym zdjęcie, ale nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 11.02.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witajcie, dwie ostatnie szafy zrobiłam w castoramie. Firma nazywa się O-W i ma tam swoje stoisko. Ja zamawiam u nich gotowe drzwi na wymiar z prowadnicami. Relingi, uchwyty, obrzeża i kosze w dużym wyborze są właśnie w castoramie. Półki tną na wymiar (gratis), więc gdy masz dokładny projekt, to kupujesz tylko to co potrzeba. Pozdrawiam, Ala wkleiłabym zdjęcie, ale nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.02.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Nie pamiętam czy w Praktikerze czy w Castoramie mają system firmy Elfa i także pokaźny katalog. Jest to system bez płyt. Jak wychodzi cenowo, nie wiem. Strona producenta czy importera to: http://www.elfa.pl Pozdrawiam T. PS. Co jest lepsze conowo...czły system, czy płyty plus wyposażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 16.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 gorąca prośba. Kupuję w ikea szafę tzw.system zabudowy PAX. Wszystko jest ok natomiast drzwi przesuwne nie bardzo odpowiadają nam kolorystycznie. W Ikea są one montowane na zewnątrz a nie wewnatrz szafy, ale ikea nie chce sprzedać samego systemu bez drzwi. Kto z Was wie, gdzie można nabyć taki system drzwi przesuwnych, najlepiej od razu z drzwiami. Np.: komandor ma system, który "chodzi" wewnątrz szafy - jej boki są wtedy szersze (głębsza szafa).... szukamy właśnie czegoś odwrotnego niż Komandor. Każda informacja się przyda. Jestem z okolic Grodziska Maz. DziękiPearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts