Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

systemy zabudowy wnęk - szafy

Recommended Posts

Markus

Są dwie możliwości

1.Zrobienie półek/szafek z płyt laminowanych i na nich montaż różnych bajerów. Wtedy polecam:

- sklep Eladam na Trakcie Świętego Wojciecha 3/11 w Gdańsku. Telefon 763 43 14

- sklep First w Gdańsku na Kościuszki 6 tel. 345 48 36 http://www.first.vanet.pl

- hipermarkety budowlane - najlepszy wybór w Castoramie i LMerlin

2.Zrobienie całej garderoby z elementów systemu. Widziałem taki system w Castoramie (nie pamiętam nazwy niestety), ale rzuciłem tylko okiem, bo byłem nastawiony na p.1. Pamiętam, że była całkiem pokaźna ulotka dostępna na dziale.

Tutaj więcej o mojej zabudowie.

Pozdrowienia B.

Witajcie,

dwie ostatnie szafy zrobiłam w castoramie. Firma nazywa się O-W i ma tam swoje stoisko. Ja zamawiam u nich gotowe drzwi na wymiar z prowadnicami. Relingi, uchwyty, obrzeża i kosze w dużym wyborze są właśnie w castoramie. Półki tną na wymiar (gratis), więc gdy masz dokładny projekt, to kupujesz tylko to co potrzeba.

Pozdrawiam, Ala

wkleiłabym zdjęcie, ale nie potrafię :roll:

Witajcie,

dwie ostatnie szafy zrobiłam w castoramie. Firma nazywa się O-W i ma tam swoje stoisko. Ja zamawiam u nich gotowe drzwi na wymiar z prowadnicami. Relingi, uchwyty, obrzeża i kosze w dużym wyborze są właśnie w castoramie. Półki tną na wymiar (gratis), więc gdy masz dokładny projekt, to kupujesz tylko to co potrzeba.

Pozdrawiam, Ala

wkleiłabym zdjęcie, ale nie potrafię :roll:

• 9 months później...

gorąca prośba. Kupuję w ikea szafę tzw.system zabudowy PAX. Wszystko jest ok natomiast drzwi przesuwne nie bardzo odpowiadają nam kolorystycznie. W Ikea są one montowane na zewnątrz a nie wewnatrz szafy, ale ikea nie chce sprzedać samego systemu bez drzwi. Kto z Was wie, gdzie można nabyć taki system drzwi przesuwnych, najlepiej od razu z drzwiami. Np.: komandor ma system, który "chodzi" wewnątrz szafy - jej boki są wtedy szersze (głębsza szafa).... szukamy właśnie czegoś odwrotnego niż Komandor. Każda informacja się przyda. Jestem z okolic Grodziska Maz. Dzięki

Pearl