Arturo3 23.04.2025 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Kultowy, bo śmiga od marca 2013r gdzie pierwszy przegląd był po 5 latach dopiero A ja sam jestem WYKLĘTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 04.05.2025 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja Wiesz mieszkam w domu z 1952r, jakoś przeglądu też nie miał w tym czasie dostawiłem kolejną chałupę w 2022r i stoi bez przeglądu. A czemu ty jakiś WYKLĘTY jesteś, co osiągnąłeś tą PC z 2013r? Bo u mnie w mieszkaniu klima Elta EK-09 SHEK chodzi prawie od 20 lat mam z tego powodu zakładać nowy temat?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiG25 05.05.2025 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja No i dałeś się złowić na haczyk.... Teraz już Cię kolega nie wypuści od swoich opowieści. Jaki to on przodownik , jakie rzeczy robił , a jak go niewdzięczni ludzie z forum traktują.... Proponuję zamknąć temat , bo jest o niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 05.05.2025 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja Poczekam może mnie wytłumaczy, będę miał z tego niezłą bekę. Szczególnie jak powie ile za nią zapłacił i ile pruntu zjadło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exetterenak 05.05.2025 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja (edytowane) @Arturo1972 to ty?😅 Jeśli tak to brakuje tu tylko jeszcze tego twojego adwersarza @voymar i można szykować popcorn Edytowane 5 Maja przez exetterenak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts