tgb 17.09.2002 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Poszperałem trochę po forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie, czy można w ramach ulgi budowlanej (budowa rozpoczęta w 2001) odliczyć wydatki na wynajem urządzeń (np. zagęszczarka, ale również stemple). Oczywiście przy założeniu, że mam faktury VAT. Może ktos drążył już ten temat i wesprze zdezorientowanego inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 20.09.2002 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Hej, forumowicze. Czyżby nikt nie wiedział? Pewnie wiele osób ma faktury za wynajem czegoś tam. Może ktoś jednak wesprze jakąś informacją. Dzięki, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekt 20.09.2002 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Nie miałem problemów w Urzędzie Skarbowym z rozliczeniem faktur za wynajem urządzeń - pompy do betonu, za zagęszczarkę , taśmociąg , automat to tynków itp. Sądzę , że i Ty nie bedziesz miał problemów . Ale radzę spytać się w US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 24.09.2002 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Dzięki. Spróbuję wyjaśnić w US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 24.09.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 śmiało odliczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts