tomasz_kmiecik 11.02.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witajcie,Poszukuję namiarów na solidną i w miarę tanią ekipę remontową, na początek murarzy.Mam do rozbudowania domek, oto zakres prac:- wyburzenie jednego pomieszczenia (tutaj może sam zadziałam);- wylanie około 20m fundamentów;- posawienie około 60 m2 ścian zewnętrznych z betonu komórkowego;- wykonanie podciągu;- wykonanie podłóg;- osadzenie trzaech okien;- wykonaie tynków;- prace instalacyjne (głównie elektryka + dwa grzejniki)Będę wdzięczny za wszelkie informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 13.02.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witam Prowadzę firmę budowlaną od 1996r . Specjalzuję się w budownictwie mieszkaniowym i przemysłowym . Posiadam liczne referencje. Mam wyspecjalizowaną ekipę . Moja firma jest znana osobom prywatnym jak również dużym polskim firmom takim jak Chłodnie kominowe SA. Gliwice Budokomplex Lubin Lin-s Katowice Kombud Projekt Kraków Warbud Warszawa oraz wielu prywatnych inwestorów Chętnie złożę ofertę )604192084 012 3732283 Konkurencyjne ceny Posiadam własny sprzęt W jaki mterminie chce pan to wykonać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_kmiecik 14.02.2005 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Początek prac przełom marca i kwietnia (ewentualnie może byc trochę później). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts