am 17.09.2002 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Planuję zalanie posadzki. Obliczam wysokość styropianu i szlichty. Mam zostawione 20cm zapasu do właściwej podłogi. Jaką wysokośc powinienem zostawić na wykończenie z terakoty?. Czy 1cm wystarczy?To samo pytanie dla paneli podłogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.09.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 1 cm to CHYBA mało. Zależy jakie grube kupisz płytki, a ile grubości musisz doliczyć na klej do terakoty powie ci każdy fliziarz (glazurnik). I to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trajan 19.09.2002 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 jesli ktos zna odpowiedz na pytanie am, to ja tez z checia poslucham . tylko ze mnie chodzi o terakote i mozajke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.09.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 1,0 - 1,5 cm (zalezy od plytek). Zaleznosc jest takze od rownosci podkaldu, czy nie potrzebna jest wylewka samopoziomujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts