siwy44 11.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Chce sie dowiedziec czy istnieja doplaty ze zrodel europejskich lub krajowych do wymiany pokrycia dachowego z Eternitu na inne...? Gdzie mozna znalez informacje na ten temat, w skali ogolnopolskiej lub jesli ktos wie w wojewodztwie Małopolskim Prosze o kontakt na e-mil [email protected] lub GG 3060955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1 11.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Były takie zapowiedzi. W tej chwili zależy to od gminy i trzeba tam się dowiadywać. Np. w mojej gminie nie ma nic takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweldkomornik 11.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 też by mnie takie dopłaty interesowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.02.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 witam z tego co wiem zamiar wymiany pokrycia z eternitu na inne, należy zgłosić pisemnie w gminie. wtedy oni wyznaczaja firmę z odpowiednimi kwalifikacjami i miejsce utylizacji eternitu. na początku koszty pokrywasz sam. potem możesz zwrocić sie do gminy o częściowy zwrot kosztów. o ile gmina ma kasę to zwróci. prznajmniej tak jest u nas, czyli w warmińsko-mazurskim. aha! musisz tez to, czyli wymianę pokrycia, zgłosić do PINB, ale dopiero jak załatwisz formalności w gminie. ganeralnie w swoim urzędzie gminy dowiesz się najwięcej. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts