witiaw 29.04.2025 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Znalazlem cos takiego jak zaluzje wewnatrz pakietu szybowego 2 komorowego. Pytanie do Was jak takie rozwiazanie wypada cenowo w porownaniu z pakietem 4x18x4x18x4 ?? nattomiast z zaluzjami 4x14x4*Hart x 22Alu żaluzja-*4A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.04.2025 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Jeśli znalazłeś to zapytaj o cenę u źródła, bo ja nawet nie wiem kto to może mieć w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witiaw 29.04.2025 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 6 minut temu, finlandia napisał: Jeśli znalazłeś to zapytaj o cenę u źródła, bo ja nawet nie wiem kto to może mieć w ofercie. Właśnie w tym problem ze nie mogę znaleźć producenta okien. Takie zespolenia robi pilkington, starglas czy termglas. A gdzie bym nie zadzwonił to ludzie nie mają pojęcia o czym mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.04.2025 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia No właśnie. Więc najlepiej zadzwonić do producenta zespolenia i potwierdzić czy robią, czy tylko mają w ofercie I jeśli któryś producent robi to może go polecą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoe81 29.04.2025 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Internorm ma takie w ofercie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witiaw 02.05.2025 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Piątek o 19:53 Mam wycene na 4 okna i drzwi balkonowe aluplast ideal 7000 w cenie ok 10000 pln. pakiet szybowy 4/18/4/20/4. Mam tez wycene na te same 4 okna i drzwi profil veka softline 82 ale pakiet z zaluzjami miedzyszybowymi 4/14/4 hart/22/4 i tu cena prawie 30 000 pln. Spodziewalem sie ceny wyzszej ale nie o 200%. Chyba trzeba temat zaluzji miedzyszybowych odpuscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.05.2025 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Piątek o 20:45 A ta wycena na "aluplast 7000" to jest na okna tanie, czy dobre? Bo ten profil jest często stosowany jako baza dla tanich wyrobów. Efekt zależy od producenta i tego co zostało zamówione. Strzelam, że ta sama Veka 82 bez żaluzji może wyjść jakieś 20 tys. A jak poszukasz taniego producenta to i 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witiaw 03.05.2025 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Sobota o 05:06 8 godzin temu, finlandia napisał: A ta wycena na "aluplast 7000" to jest na okna tanie, czy dobre? Chce wierzyc ze jedno i drugie 🤣 A tak powaznie to sie nie znam, wychodze z zalozenia ze profil u kazdego producenta jest taki sam a pozostaje jedynie kwestia zgrzania docietych elementow. aluplasat z okuciami chyba siegenia a veka na vinkhaus activpilot concept pakiety szybowe j.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.05.2025 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:41 W dniu 3.05.2025 o 07:06, witiaw napisał: Chce wierzyc ze jedno i drugie 🤣 A tak powaznie to sie nie znam, wychodze z zalozenia ze profil u kazdego producenta jest taki sam a pozostaje jedynie kwestia zgrzania docietych elementow. aluplasat z okuciami chyba siegenia a veka na vinkhaus activpilot concept pakiety szybowe j.w O ile zawsze powtarzam profil to taki składnik jak mąka w torcie, to już np. wzmocnienie będzie jajkami. Niby każde takie same, a jednak inne. Jedne po 50gr inne powyżej złotówki. I niektórzy widzą różnicę. Nazwa okuć? To jak smak tortu: czekoladowy lub śmietanowy. Tylko pytanie ile tej czekolady zostanie dodane: minimalna ilość (wersja oszczędna okuć) czy full wypas. I tak dalej. Jak dwie osoby zrobi tort wg tego samego przepisu, z teoretycznie tych samych składników to wcale nie musi wyjść im to samo. A ładnie wyglądający zgrzew to już niemal tylko ozdoba. Tak samo jest z oknem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts