Tynka11 29.04.2025 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Pewnie jestem nadwrażliwa, ale.mimo wszystko piszę tutaj. Immisją to chyba nie jest, więc jak mam zracjonalizować i zaakceptować światło od sąsiadów, które dość konkretnie mi doświetla ogródek i dom, chociaż o to nie proszę? Dla jasności, sąsiedzi są w domu, a nie w ogrodzie i wyłączają tą iluminację około północy. EDIT: Poprawka na: wyłączają (koło północy) Edytowane Wtorek o 19:58 przez Tynka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2025 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia a prosilaś by zmniejszyli natężenie swiatła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tynka11 10.05.2025 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Sobota o 19:46 (edytowane) Hejka, dzięki za zapytanie. Żarówki mają natężenie światła zero-jedynkowe, poprosiłam, żeby wyłączali na noc, więc około północy wyłączają. LEDowa iluminacja patio owszem, może być zmniejszana, poprosiłam o mniejsze natężenie ubiegłego lata, ale czasami jest nocne światło, a czasami słabsze. Nie ma reguły. Czekam, aż podrośnie żywopłot, za 4-5 lat będzie lepiej. A widok z okna częściowo zasłonię osłoną na balustradę balkonu, taki plan. Eh. Edytowane Sobota o 19:48 przez Tynka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts