ogloszka 11.02.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 kochani mam zamiar zacząć budowę domu no i cotu kryć boje się strasznie wybrałam gotowy projekt muratora (oczywiście z poprawkami)może ktoś zna ten projekt to "Przytulny-wariant 2" .Najbardziej przeraż mnie dach tego domu .Budowę planuje rozłożyć na kilka lat ale itak mam pietra a jeszcze szukam solidnej inie drogiej ekipy budowlanej z okolic Łodzi.Jesli możecie mi pomuc radą tobardzo proszę GOCHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Gocha Najlepiej będzie jak pójdziesz do grupy łódzkiej, tam dostaniesz namiary na wykonawców, hurtownie, etc. Może trafisz na kogoś kto się buduje tuż obok Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ...a cobyś nie błądziłą to sobie kliknij tutaj:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1303PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 11.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Nie przejmuj się. Każdy z nas był wygłupiony na maksa na początku. Najtrudniej jest podjąć decyzję o starcie, potem już nabierzesz rutyny. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 11.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Nie przejmuj się. Każdy z nas był wygłupiony na maksa na początku. Najtrudniej jest podjąć decyzję o starcie, potem już nabierzesz rutyny. Powodzenia. Kurcze, chciałbym już być na etapie rutyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 11.02.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Kurcze, chciałbym już być na etapie rutyny Nawet się nie obejrzysz kiedy to się stanie, samo, z marszu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Arafat 11.02.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Moze nie uwierzysz ale my zaczynajac budowe nie mieliśmy ani centa.Oczywiście były na choryzoncie jkies pieniadze ale nie było to wszystko pewne(prowadze mała firme budowlaną)Na szczęście jakoś wszystko układa sie dobrze .Zaczelismy piąty rok i mam nadzieję że bedzie to ostatni(projekt nazywa sie dwa swiaty arch. charkiewicz)Także w naszym przypadku było to szalenstwo ale powinno skończyc sie hepy-endem(mam nadzieje)Myslę żeby się nie zastanawiać tylko zaczynać(idzie wiosna) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.02.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 W momencie kiedy ekipa zaczęła kopać fundamenty, na koncie miałem 1/3 na stan surowy otwarty, odpukać, pieniądze spłynęły zanim skończyli.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie48 19.02.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Gocha Jak widaci z wypowiedzi wielu jest takich co zaczynali budowe, nie mając pojęcia o budowie.A teraz nie żałują te go posunięcia wręcz przeciwie są zadowoleni że zaczeli budowaci, ja do takich osób też nalerze. Buduj, Buduj.....i jeszcze raz Budukj!!!! Rysnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie48 19.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Gocha Jak widaci z wypowiedzi wielu jest takich co zaczynali budowe, nie mając pojęcia o budowie.A teraz nie żałują te go posunięcia wręcz przeciwie są zadowoleni że zaczeli budowaci, ja do takich osób też nalerze. Buduj, Buduj.....i jeszcze raz Budukj!!!! Rysnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie48 19.02.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Gocha Jak widaci z wypowiedzi wielu jest takich co zaczynali budowe, nie mając pojęcia o budowie.A teraz nie żałują te go posunięcia wręcz przeciwie są zadowoleni że zaczeli budowaci, ja do takich osób też nalerze. Buduj, Buduj.....i jeszcze raz Budukj!!!! Rysnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts