dareek 17.09.2002 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Witam. Mam zły humor ponieważ po ostatnich opadach deszczu na moim suficiepojawiła się brunatnożółta plama prawdopodobnie od przeciekającegobalkonu!!!Chcialbym zapytać, co zrobić, aby zniknęła ( z balkonem już wiem jak sobieporadzić). Zastanawiam się nad jakąś metodą , któraby spowodowała zanikplamy . (Sufit pociągniety gładzią i pomalowany białą emulsją)Pozdrawiam, życząc słonecznej pogody już bez obfitych opadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2002 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 2-3 x unigrunt + emulsja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 18.09.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 folia w plynie na balkonie na styku podłogi (jak nie masz jeszcze płytek) i cokołu. grunt 2,3 razy na całość balkonu- nie żałuj.Jak już masz płytki to amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 19.09.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 Zamiast folii w plynie mozesz dac zaprawe wodoszczelna. Poza tym zrob koniecznie obrobke blacharska na balkonie z kapinosem ! Woda lubi splywac spodem jak nie ma kapinosa... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 19.09.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 Sprawdź też czy przypadkiem nie zamontowali Ci parapetów zewnętrznych do ramy dolnej - mogiła [jeśli jest to PVC]. Parapet musi być zamontowany pod ramę okna PVC. Pod spodem izolacja, izolacja, izolacja - z kołnierzem do góry!!!!! - tak jak mówią dyskutanci powyżej. Jest to bardzo trudny węzeł do dobrego zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trajan 19.09.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 ja wprawdzie nie mam balkonu, ale bede wykonywal taras (glownie z kamienia), w jaki sposob powinienem zabezpeczyc polaczenie aby np. woda nie przedostwala sie pod izolacje fundamentow ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts